SuperStep Adidas Campüs Solma

SuperStep Adidas Campüs Solma
28 Eylül 2024 18:17564

SuperStep ten Adidas campüs aldım yanında süetler özel sprey var dediler. 200 TL'ye yaklaşık bir rakam ile onu da aldım onu kullanmaya başladıkça siyah adidas campüs solmaya başladı. On taraflarında solukluk var. Ve ben bu ayakkabıyı çok giyemiyorum evde ayakkabılıkta duruyor. 5000 TL verip de solan bir ayakkabı giymek gerçekten insanın zoruna gidiyor

28 Eylül 2024 18:32 (Şikayetten 15 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, SUPERSTEP Müşteri Hizmetleri

28 Eylül 2024 19:00

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili sizleri aradık ancak ulaşamadık. Konuyla ilgili e-mail adresinize bilgilendirme sağlanmıştır. Saygılarımızla, SUPERSTEP Müşteri Hizmetleri

28 Ekim 2024 16:10

Bütün süet ya da nubuk derili ve renkli ayakkabılarda olan bir durum. Sl 72'lerde de genel sorun bu. Tüylerin tarama yönüne göre nubuk fırçası kullanın renksiz boya kullanın. O beyaz bağcıklarınızı da elde yıkayın kirli bağcıklar da ayakkabıyı kirletiyor.

Hilal
Benzer Şikayeti Var
2 Ekim 2024 08:44

Berkay Bey Merhaba, Aynı sorunu maalesef ki bende new balence ayakkabımda yaşadım. Kendi sattıkları spreylerinin yarattığı bir sorun ile daha bir aylık olan ve 2 kez giydiğim ayakkabımda renk sorunu ve başka sorunlarda olunca şikayet kaydı oluşturdum fakat hala ses yok. Gerçekten yazık böylesi koca bir firmada bu tarz sorunlar ve mağduriyetler hiç hoş değil!

SuperStep Adidas Ayakkabı Sorununda Çözümsüz Kaldık

22 Ağustos 2023 11:27716

SuperStep Bursa Korupark mağazasından 6 yaşındaki kızıma yaklaşık bir ay önce aldığımız Adidas marka ayakkabı maksimum 5...

SuperStep İncelenmeyi Kabul Etmiyor

31 Temmuz 2023 17:10573

Süper Step uygulamasından indirim döneminde 2 adet Adidas Stan Smith Ayakkabı satın aldım. Eşime aldığım da hiçbir probl...

7 Ocak 2025 20:451.124

Yaklaşık bir ay önce Manisa SuperStep mağazasında siyah Adidas Samba ayakkabı aldım. Oradaki bayan, ıslak mendille silme...

Tümünü Gör
SuperStep'in Tüketicileri Yanıltıcı Reklam

SuperStep'inTüketicileri Yanıltıcı Reklam

Beril
SuperStep’ten Aldığım Bir Ayakkabının 21 Gündür Tarafıma Paramın İadesini İstiyorum!

SuperStep’tenAldığım Bir Ayakkabının 21 Gündür Tarafıma Paramın İadesini İstiyorum!

Buse
SuperStep Ayıplı Lacoste Ayakkabı