Serenay sonuçtan çok memnun

Mavibahçe/İzmir SuperStep Başarısız Ayakkabı Değişimi!

Mavibahçe/İzmir SuperStep Başarısız Ayakkabı Değişimi!
Serenay
21 Mart 2024 09:18
Serenay'ın Teşekkür Mesajı
“Problemimi kısa sürede çözdüğünüz için teşekkür ediyorum”

SuperStep'den yaklaşık 4 ay önce Skechers marka ayakkabı aldım. Ayakkabının burnu açıldığı için iade ettim. Değişimi kabul ettiler. Fakat benim ayakkabımın numarası ellerinde yokmuş ayrıca sistemden baktıklarında başka mağazalarda da yokmuş. Fakat bu ayakkabının numarasına kadar (39) her şeyi SuperStep sitesinde mevcut. İnternetten değişim olmuyormuş. Aldığım ayakkabının üzerine para ekleyip yeni bir ayakkabı alabileceğimi söylediler. Şunu anlamıyorum, internette satışı olan bir ürünü ben neden temin edemiyorum. Mavibahçe/İzmir SuperStep çalışanları hiç yardımcı olmadılar. Ben kendi ayakkabımı değiştirmek istiyorum! Onca verdiğimiz paradan sonra üzerine ekleme yapıp bir ayakkabı daha almak istemiyorum! En doğal hakkım olduğunu düşünüyorum!
Yetkilisi kimse umarım sesimi duyurabilirim!

21 Mart 2024 09:05

SuperStep/Mavibahçe İzmir'e Skechers marka ayakkabımın değişimini talep ettim. Ayakkabıyı incelemeye gönderdiler ve değişimi kabul ettiler. Fakat ellerinde numarası bitmiş, sistemden sorgulattılar bu ayakkabı elimizde yok göndermiyorlar dediler. Fakat SuperStep internet mağazasında bu ayakkabıya ve benim numarama sahipler (39). Onun yerine para ekleyip yeni ayakkabı alabileceğimi söylediler. Ben şunu anlamıyorum zaten dünyanın parasını verip iyi marka bir ayakkabı alıyoruz ve ayakkabıda problem çıkıyor, değişim istediğimde internette stoğu mevcut olan bir ayakkabı temin edilemiyor ve üzerine cebimden ekstra para çıkarıp yeni bir ayakkabı almam bekleniyor. Lütfen yetkili merci bana ulaşsın bu konudaki mağduriyetim giderilmezse bir üst mercilere başvuru yapmaktan asla çekinmeyeceğim.

Ek
21 Mart 2024 09:20 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, SUPERSTEP Müşteri Hizmetleri

21 Mart 2024 18:19

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili sizinle iletişime geçilerek bilgilendirme sağlanmıştır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, SUPERSTEP Müşteri Hizmetleri

Serenay
27 Mart 2024 16:06

Problemimi kısa sürede çözdüğünüz için teşekkür ediyorum

07 Şubat 15:39
Yusuf sonuçtan çok memnun

01 Ocak 19:32
"Teşekkürler"

15 Ocak 12:19
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

25 Nisan 15:12

20 Mayıs 2024 17:34