Domuz Derisi İçeren Ayakkabı Hakkında Bilgilendirilme Eksikliği

Domuz Derisi İçeren Ayakkabı Hakkında Bilgilendirilme Eksikliği
14 Ekim 2024 13:19

New Balance Marka 2002r model SuperStep mağazasından aldığım ürünün deri olan yerlerinde muhteviyatının domuz derisi olduğunu öğrendim. Ürünü Temmuz ayında satın almıştım faturası hala duruyor. Hassasiyetimden dolayı ürünü başka bir deri kullanılmayan model ile değiştirmek istiyorum. Satın alırken böyle bir uyarıda bulunulmadı

14 Ekim 2024 13:45 (Şikayetten 25 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, SUPERSTEP Müşteri Hizmetleri

Seyda
Seyda
15 Ekim 2024 16:58

Ürünün içerisinde domuz derisi olduğu Amerika ve İngiltere sitelerinde mevcut, bunun açıklamasını yapmışlar. Sizden beklentim eğer böyle bir şey ülkemizde de varsa bunun açıklanması bu durumda ürünü başka bir ürünle değiştirmek istiyorum

16 Ekim 2024 16:03

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili sizinle iletişime geçilerek bilgilendirme sağlanmıştır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, SUPERSTEP Müşteri Hizmetleri

30 Eylül 2025 22:07
ayakkabi-icerigi-hakkinda-net-bilgi-eksikligi-ve-dini-hassasiyet-1.jpg

21 Mayıs 2024 20:17
SuperStep New Balance Domuz Derisi İçeriyor Mu?
Taha sonuçtan hiç memnun değil

Ayakkabı İçeriği Hakkında Bilgi Belirsizliği Ve Net Açıklama Talebi

10 Ağustos 2025 10:05
Münevver sonuçtan hiç memnun değil

Domuz Derisi Bilgisi Verilmeden Ürün Satışı Mağazada Sorun Yarattı

Münevver