Selami sonuçtan hiç memnun değil

Supercell Hay Say Hesabım

Supercell Hay Say Hesabım
20 Ocak 2024 12:03

Oyun hesabımı Facebook bağlantısı ile kayıt yaptırmıştım ve yaklaşık 10 yıldır da oyun oynamaktayım. Oyun hesabımın Facebook haricinde Supercell veya telefon numaram üzerinden kayıtlı olmadığını destek birimi iletiyor. 127 seviye olan S**** hesabının etiket numarası #PQLUC2JR. Hesabıma girmeye çalıştığımda 6 haneli bir Supercell şifresi isteniyor ancak e-posta adresime şifre gelmiyor. Bu sebeple oyun hesabıma giriş yapamıyorum. 5 gündür yardım ve destek bölümünden yaşadığım sorunu ekran görüntüleriyle beraber ilettim. Oyuna kayıt olurken gönderildiği iddia edilen oyun kodu maalesef e-postamda bulunmuyor. Telefon numaramın son 4 hanesini istendiğinde buraya yazdım ancak yine bir sonuç alamadım. En son olarak yapılan yazışmada hesabıma e-posta adresi kaydedileceği belirtildi ve e-posta adresimi verdim. Sorunun çözüldüğünü düşünerek görüşmeyi sonlandırdım. Ancak oyuna girmeye çalıştığımda 16 seviye olan S***  hesabımın e-posta adresinin değiştirildiğini fark ettim. Tüm bu sorunlara rağmen ben, hesabıma erişmek için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım. Elimdeki tüm veriler bunlar. Supercell olarak bana yardımcı olacağınızı umuyorum ve severek oynadığım 127 seviye hesabıma tekrar erişmek ümidiyle yardımlarınızı beklerim.

Mahalle: Çakmak Mahallesi
Mahalle etiket no: #puyyll
Hesabımda 12 milyona yakın oyun parası ve 300 küsur elmas bulunmaktadır.
Ambar seviyesi 5900
Ağıl seviyesi 5400 - 5600 aralığında.

Selami
29 Ocak 2024 14:45

Merhabalar benim sorunum hakkında bana dönüş yapılmadı

Duygu

Geri dönüş yapıldı mı aynı sorun bende de var

Selami

Yok dönüş yapılmadı