TV'deki Işık Sızıntısı Sorunu Ve Mağduriyet Talebi

Engin
11 Aralık 2024 23:23

Merhaba yaklaşık 1 ay olmadı firmanız uhdenizde bulunan bir 140 ekran bir TV aldım. Sırf Yahudiyi desteklemeyeyim diye Vestel başta olmak üzere bir çok markayı boykot ederek, yerli ve milli olduğunuz için sizin markanızı tercih ettim. Ve çevresi olan biri olarak da etrafıma tanıdıklarıma referans oldum. Geçtiğimiz hafta eşimin dikkatiyle bu ışık sızıntısını tespit ettik. Ve her gün milim milim bu ışık artmaktadır. Yorumlara bakınca bunun arızasının servisler tarafından ciddiyetle çözülmediğine ve uzun süreler ile mağduriyetlere sebebiyet verildiğini gördüm. Ben firmanızı araştırdım. Müspet ve dini bütün bir aile olduğunu tespit ettim. İnşallah mağduriyetimin TV nin yenisi ile değiştirilerek giderilmesi sizlere ve temsil ettiğiniz misyonlara yakışan bir hareket olur. Herhangi bir yasal süreçlere maruz bırakılmadan bir an önce mağduriyetimin giderilmesini saygılarımla arz ederim.

12 Aralık 2024 10:26 (Şikayetten 11 saat sonra)

30960257 numaralı şikayet hakkında, Kullanıcımız ile konu hakkında görüşülerek, garanti prosedürleri hakkında bilgi verilmiştir. Değerli müşterimiz, Sunny ürünleri hakkında sormak istediklerinizi iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Sunny Müşteri İletişim Merkezi

Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Serdar
24 Mayıs 2024 12:07

Göksel
06 Ocak 2024 08:09
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

21 Şubat 2024 09:06

Sunny 140 Ekran TV Ekranda Siyah Lekeler Var