Orcun sonuçtan hiç memnun değil

Sunexpress Hava Yolları İle Yaşanan Check-in Sorunları Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi

29 Ağustos 2024 23:36

Milano Malpensa Havalimanı'ndan 29 Ağustos 2024 tarihli direkt İzmir uçuşu için online check-in işlemini saatler öncesinden uğraşmaya başlamamıza rağmen ne aplikasyondan ne de internet sitesinden denememize rağmen sürekli site error (hata) vermesi sebebiyle yapamadık. Ardından havalimanına gittik. Bizimle aynı şeyleri yaşayan başka yolcular olduğunu görüp sıraya girdik. Malpensa Havalimanı yerel çalışanları Sunexpress deskinde bırakın yardımcı olmayı, içinde yaşlı başlı insanların olduğu bir grubu koskoca havalimanında 5 Euro için bir oraya bir buraya sürükledi. Ailemle birlikte yaptığım tatilin sonu Sunexpress sayesinde kötü bir şekilde noktalandı. İzmir dönüşü sonrası müşteri temsilcisine bağlanıp konuyu ilettim. İnternet sitesinden geri bildirim yapıp talepte bulunacağım belirtildi. Bilin bakalım ne oldu? Tüm yazıyı yazıp göndere bastık, gönderilemedi. Canlı müşteri temsilcisi ile mesajlaşma kısmına girdik. Orada da kapı duvar. Cevap yok. Çok kötü internet sistemleri sebebiyle bizden alınan 15 Euro ücreti talep ediyorum. Ayrıca bana ve aileme yaşattığı kötü deneyimin tazminini ilgili yetkiliye bırakıyorum.

05 Eylül 2024 17:17

Yurt dışından dönüş uçuşlarında 5 euro gibi bir kırpma yapabilmek için havalimanlarında oradan oraya sürülerek tatilinizi rezil eden bir havayolu istemiyorsanız kesinlikle Sunexpress i tercih etmeyiniz. Konu ile ilgili şikayet belirtmemize rağmen müşteri ile iletişime bile geçmeyi düşünmeyen böyle bir markadan herkes uzak dursun.

Orcun
Orcun
01 Eylül 2024 23:27

Başlığın neden değiştirildiğini açıklayabilir misiniz?

Fatma sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2024 15:54
Sunexpress Teknik Hatası Yüzünden Ekstra Ücret Ve Zaman Kaybı
Sunexpress Teknik Hatası Yüzünden Ekstra Ücret Ve Zaman Kaybı
Elis sonuçtan hiç memnun değil

10 Haziran 2024 16:08
Yaşanan Check-in Sorunları Ve Müşteri Hizmetleri Eksikliği
Yaşanan Check-in Sorunları Ve Müşteri Hizmetleri Eksikliği

04 Eylül 2024 18:37
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

23 Eylül 2024 21:53

Check-in Sorunu Nedeniyle Ekstra Ücret Alındı