Sunexpress Bagaj Kaybı Ve İletişim Sorunları

04 Eylül 2024 10:25

Sunexpress ile 02 Eylül tarihinde yaptığım İzmir-Antalya-Manchester uçuşumda bagajım teslim edilmedi. O anda havaalanında rapor oluşturdum. Sunexpress sitesi üzerinden de sistemleri sürekli hata verdiği için bir gün sonra dosya oluşturabildim. 04 Eylül'e yani bugüne kadar hiçbir yetkili bana ulaşmadı. Sunexpress müşteri hizmetlerine telefonla defalarca ulaşmaya çalıştık, ben yurt dışından eşim Türkiye'den ama ulaşamadık. WhatsApp hattından ise otomatik cevaplar aldık. Manchester'dan yarın ayrılıyorum, Türkiye'ye Cumartesi akşamı dönüyorum. Seyahatimde beni çok zor durumda bıraktılar ve en kötüsü ciddiye alıp arayan bilgi veren kimse yok. Takip numarası olan bir bagaj ortaya yok, ilgilenen bir kurum yok.

Ekin
Ekin
10 Eylül 2024 15:39

Bavulum 4 gün sonra tarafıma ulaştırıldı. Bu süreçte müşteri hizmetlerine ulaşmak ve online form doldurmak konusunda hep sorun yaşadım. Telefon aracılığıyla kimseye ulaşamadım. WhatsApp hattından otomatik yanıtlar aldım, ulaştığım ilk müşteri temsilcisine cevap vermeme rağmen "1 dakika içinde yanıt alamadığımız için görüşmeyi sonlandırıyoruz" uyarısı ile karşılaştım ve görüşme sonlandı. Kayıp bagaj bildirimi için online formu doldurmaya çalışırken defalarca teknik sorun ile karşılaştım, sistem birkaç kez PNR kodunu kabul etmedi, sonra aynı kodu kabul etti, her seferinde tüm bilgileri yeniden girmek zorunda kaldım. Bavulum ulaştırılana kadar geçen 4 gün içinde hiçbir Sunexpress yetkilisi bana ulaşarak bilgi paylaşmadı veya özür dilemedi. 4 gün boyunca ihtiyaçlarım için yaptığım alışverişlerin faturalarını Sunexpress'e online form aracılığı ile ilettim. Ödemenin tarafıma yapılması ne kadar sürecek, bu süreç nasıl olacak bilmiyorum. Deneyimimi güncelleme olarak paylaşmayı düşünüyorum.

15 Şubat 2024 11:50
Zeynep sonuçtan memnun

24 Şubat 2024 21:48
"Sorunumu belirttikten sonra tarafıma ulaşıldı ve sorun çözüldü. Teşekkür ederim."
Sunexpress Bagajım Kırık Geldi Ve Asla İlgilenilmedi

16 Temmuz 2023 15:48