Sultanbeyli Ağız Ve Diş Sağlığı Eğitim Araştırma Hastanesi Sultanbeyli Devlet Hastanesi Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi

04 Temmuz 2024 12:52

İstanbul Sultanbeyli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nden Dt. E**** O***'a randevu aldım. Randevu saatinden önce orada bulunup kayıt açtım ve kapısında hazır bulundum. Randevu saatim olan 16:15'te içeri alındım. Diş ünitesine oturdum ve doktor hanım kontrolü sonrası saatin geç olduğunu, yetişmeyeceğini söyleyerek 15 gün sonrasına randevu vereceğini belirtti. Ben de zaten on beş gündür uğraşıyorum randevu alabilmek için, daha erken tarihli randevu talep ettim. İl dışına çıkacağımı söyledim, yapabileceği bir şeyin olmadığını söyledi ve umursamadı. Bu durumu 184 hattına bildirdim. Geri dönüşlerinde doktorun takdiri olduğunu, doktorlara özel bir kanundan madde söyleyerek doktorun istediği zaman tedaviyi erteleme veya yapmama hakkının olduğunu söylediler. Yardımcı olmadılar. Üstelik tedavi olduğum göründüğü için randevu da alamıyorum. 15 gün içinde yani. Bu kadar özel diş klinikleri olmasının sebebinin aşikar olduğunu, doktorların böyle yaparak insanları özellere yönlendirdiği çok aşikar. Ancak, kaldı ki ya durumum özelde tedavi olmaya yeterli değilse ne olacak? Benim talebim, ertelenen ve elimden alınan hakkımın tekrardan sağlanmasıdır.

Diş Tedavisi Mağduriyeti Ve İlgisizlik

15 Mart 2025 18:43

20 Mayıs 2024 12:05

Randevu Sistemi Ve Müşteri Hizmetleri Mağduriyeti

12 Aralık 2024 16:27
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

22 Ocak 2024 10:18