Sultanbeyli Ağız Ve Diş Sağlığı Eğitim Araştırma Hastanesi'nde Yaşanan Sorun

29 Mart 2024 11:58

İstanbul Anadolu Sultanbeyli Tacirler Eğitim Vakfı Sultanbeyli Ağız ve Dış Sağlığı Merkezi Hastanesi genel dış doktoru
(** ** *** ) ( danışman ) ismini sorduğumda vermeyen kişi sözde (insan hakları) savunucusu ama sadece bir birlerini savunan insanlar. Siz orada olmayı hak etmiyorsunuz siz işinizi iyi yapmıyorsunuz her şey sistematik evet ama 5 dakika geç kaldığım için döktürün hemen o dakika çıkması danışmanın geç kalmayacaktın deyip EGO savaşına girmesi insan hakları görevlisinin sadece çalışma arkadaşlarını savunması kendimi savunmama izin vermeyen güvenlik danışmanın ismini sordum şikayet edeceğimi söyledim.

Hemen müdahaleye girdi ne oldu güvenlik bey hakaret mi etmişim bağırmışım mı siz güvenlik bey nasıl bir görev yaptığınızı gidin amirinizden öğrenin sizin işiniz hakkını savunmak isteğini susturmak değil hastanenin asla suçu yok ama doktor danışman insan hakları görevlisi ve güvenlik işlerinde bir birilerini savunan hastaya çözüm odaklı yaklaşmayan bu görevlilerden şikayetçiyim.

Biz doktorları yeri geliyor 1 saat bekliyoruz molaya vs lavaboya gidince bekliyoruz peki neden hasta 5 dakika beklenmiyor. Çünkü hastaya değer yok maaşını al yalandan bak ve evine gitmek için dakika da say mağdur biz olalım.

Ben bu randevuyu almak için 15 gün bekledim bir 15 gün 5 dakika yüzünden randevu cezası yiyeceğim sonra Allah bilir ne zaman verecekler randevu beni danışman oradan oraya yönlendiriyor bilerek beni gezdirdi böyle insanları lütfen çalıştırmayın. İşsiz bir sürü okumuş aday var.

Sultanbeyli Ağız Ve Diş Sağlığı Eğitim Araştırma Hastanesi Sultanbeyli Devlet Hastanesi Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi

04 Temmuz 2024 12:52

Diş Hastanesinde Randevu Alamama Ve Acil Müdahale Eksikliği

20 Ekim 2025 01:46

Sultanbeyli Ağız Ve Diş Sağlığı Eğitim Araştırma Hastanesi Diş Doktorunun Güvensiz Kaba Olması

17 Ekim 2023 13:24
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Sultanbeyli Ağız Ve Diş Sağlığı Eğitim Araştırma Hastanesi Mesai Saati Uymaması

21 Temmuz 2023 14:14