Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Suit Güzellik Merkezleri Yanlış Cihaz Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

07 Ekim 2024 22:38

Aşağıda okuyacağınız bir başka şikayete binaen ekliyorum. Aynı sorunu ben de yaşadım. Bana da soprano diye satış yaptılar. Hatta taksitli çekim yapacaklardı ama nasıl olduysa bir yanlışlık oldu ve peşin çekim yaptılar. Burada yanıltıldığımı o zaman anlamadım ama aslında bu bir yanıltmaca.

Bana da ilk seanslarımda anlaştığımız soprano lazeri uygulamadılar. Meğer ellerinde yokmuş. Sonra güya geldi makine. Ben de çok sonraları buzlazer merkezini aradığımda aşağıdaki açıklamayla aynı geri dönüşü aldım. Daha önce bir tepki gösterdiğimde bana sizi mağdur etmeyeceğiz diyerek seans sayısı eklediler. Ancak temmuz 2023'ten beri beni böyle ek seanslarla oyalıyorlar.

Öğrendim ki lazer kemiklere kadar işleyen bir işlem ve benim sağlığımla oynamaktan çekinmiyorlar. Bilmesem öğrenmesem bu ay da seansa gidecektim. Üstelik benim tüylerimde artış ve hızlı uzama gibi bir yan etki yaptı. Sahte cihazları. Tüm uygulayıcıları birbirinden habersiz ve birbirlerinin kuyusunu kazmaya çalışan tipler. Her uygulama yapan uygulayıcı bir önceki uygulayıcının uygulamasını bana kötüledi. Anladım ki hiçbiri işin uzmanı değil. Alelade insanların ellerinde cihazlar ve bizi emanet ediyorlar.

Mamak suit güzellik salonunda soprano lazer epilasyon cihazı için 8 seans paket satın aldım. İlk seansa gittiğimde beni başka bir lazer cihazının olduğu odaya aldılar. Cihaz anlaşmamın soprano olduğunu söylediğimde sizi bekleteceğiz diyerek tam olarak 1,5 saat beni birazdan alıyoruz diyerek oyaladılar. İşletmenin müşteri memnuniyeti ve ticaret ahlakına uygun olmadığını anladım ve soprano cihazının satış firması buzlazer.com ile iletişime geçtim. İnternet sitelerinde orijinal soprano cihazını satın alan işletmelerin isimlerinin listelendiğini, listede ismi olmayan soprano lazer epilasyon cihazları pazarlayan işletmelere güvenmemem gerektiğini söylediler.

Suit güzellik Mamak, maliyede kayıtlı isimleri EC ltd. Şti. Adına buzlazer.com adresinde isimleri yok. Soprano lazer epilasyon cihazları orijinal değil. Ayrıca lazer öncesi ve sonrası diye zorla krem satmaya çalışıyorlar. Kesinlikle hizmet amaçları samimi değil.

Suit Güzellik Merkezleri Lazer Cihazı Orijinal Değil

08 Haziran 2024 23:55
Etem sonuçtan hiç memnun değil

Orijinal Olmayan Cihaz Ve İade Sorunu: Güvenim Sarsıldı

02 Temmuz 2025 16:17