Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Şanlıurfa Suit Güzellik Merkezi Müşteri Memnuniyetsizliği

Şanlıurfa Suit Güzellik Merkezi Müşteri Memnuniyetsizliği
06 Eylül 2024 13:16

Şanlıurfa Suit Güzellik Merkezi'ne geçen yıl bir paket almıştım. O zaman dolar üzerinden 4700 TL'ye denk gelen bir ödeme yapmıştım. Sadece bir seans PRP ve bir seans cilt bakımı yaptım ama memnun kalmadım. Cilt bakımı yaptırdığımda siyah nokta çıkarma işleminde kullandıkları demir ile cildim yara ve tahriş oldu ama yine de sorun etmedim. Paketimi değiştirmek istediğimi söyledim. Yetkili biri şu an olmadığını, daha sonra geldiğimde yardımcı olacaklarını söylediler. Ben çalıştığım için hafta sonu tek gelebildiğimi dile getirdim. Telefonla yardımcı olacaklarını söylediler. Ara ara yazdım. Sürekli yüz yüze görüşelim denildi. Daha sonra ailemde bir sağlık durumu olduğu için belli bir süre gelemeyeceğimi belirttim. Sorun olmadığını dile getirdiler. Buraya kadar her şey normal. Bugün gittim, 6 seans saç PRP'si, 4 seans yüz, 3 seans kirpik lifting, 3 seans cilt bakımım olduğunu, bunların hepsinden birer seans kullandığımı söylediler. Daha sonra ben cildimin çok tahriş ve yara olduğunu, o yüzden paket içeriğimi değiştirmek istediğimi söyledim. Kullandığım 1 seans fiyatını kullandığım zaman değil de şu anki para değeri ile kestiler ve param kalmadı. Kalan seanslarım peki? Ben çok sinirlendim. Gerçekten madem bugüne göre hesaplanacak, o zaman kalan seanslarım da bugüne göre hesaplansın. Şanlıurfa Suit Güzellik Merkezi resmen dalga geçer gibi geçen yıl yaptığım bir seansı bugünkü parayla hesapladı. O zaman kalan seanslarımı bugünkü parayla hesaplansın. Gidip paketime devam edeceğim. Paketim bitince tövbe bir daha asla. Ben yaptım, siz yapmayın. Bilmediğiniz bir pakete peşin bir para vermeyin.

Büşra
Büşra

Çok memnun kaldım teşekkür ederim Suit ailesi

15 Aralık 2023 08:06

25 Ağustos 2023 19:05