Lazer Epilasyon Merkezinde Şiddet Ve Hakaret: Müşteri Memnuniyeti Sıfır

07 Aralık 2024 23:33

Ankara Batıkent Suit Vip merkezinden Lazer Epilasyon 8 seanslık paket satın aldım. Hiçbir fayda göremediğim gibi bir de beni suçladılar. Merkez müdürü Y****** denen kadına şikayetimi söylediğimde beni odasından kovdu. Hakaret etti. Elemanlarını çağırarak beni ve kızımı hırpaladılar. Kızımın saçlarını yoldular. Bir de bunun üstüne polis çağırmakla tehdit ettiler. Telefonuma ulaşmak istediğimde kollarımdan tuttular. Bu konuda hukuki işlemlere başlayacağız. Yaşattıkları mağduriyet burayla sınırlı kalmayacak. Müşteri memnuniyeti sıfır olan bir işletmedir. Parasını sokağa atıp üstüne bir de dayak yemek isteyen herkes davetlidir. Civarında bulunan diğer güzellik salonları bu merkezden gelen mağdur müşterilere yardımcı olmaya çalışıyorlar. Sıfır hizmet sıfır memnuniyet lakayıt bir müdür. Kapatılması mühürlenmesi gereken doyumsuz bir merkez.

Uğurcan
Uğurcan

Çok haklısınız dudaklarından yüzünü görmediğimiz insan profilinin kaba saba iletişimine maruz kalıyorduk

Dilek
Dilek

Yazdıklarınıza katılıyorum. Tehdit eden saçma sapan bir firma. Çok kısa zamanda kapatılması gereken faydasız bir merkez

28 Temmuz 2024 12:15
Sıla sonuçtan hiç memnun değil

Suit Güzellik Merkezleri Batıkent Suit Vip Güzellik Salonu

17 Mayıs 2024 12:16