Epilasyon Sonrası Artan Sorunlar Ve İletişim Eksikliği

14 Ekim 2024 12:16

Merhaba, Mersin ilinde bulunan Suit Güzellik Merkezi'ne 2024 yılı Nisan ayında sırt ve göğüsüme epilasyon yaptırmak üzere gittim ve görüşme sonunda tamamen bitme garantisi vermeleri nedeniyle 10.000 TL ücret ödedim. Epilasyon yaptırma amacım, Temmuz ayında olacağım ameliyat nedeniyle idi ve ameliyata kadar 5 seans epilasyon hizmeti aldım. Ancak, her seans sonunda epilasyon yapılan bölgelerimin azalmasını beklerken arttığını fark ettim. Bunun üzerine geçtiğimiz hafta merkezlerine giderek durumu anlattım ve ücret iadesi talep ettim, sizlere yarın dönüş yapacağız cevabını aldım. Ertesi gün bitimine kadar bekledim ancak herhangi bir dönüş yapılmadı. Ben bilgi talep ettim ve genel merkezden ücret iadesi talebinin reddedildiği cevabını aldım. Gelen ret cevabı e-postasının tarafıma iletilmesini istedim ancak ne aramalarıma ne de yazışmalarıma cevap alabildim. Aldığım epilasyon hizmetinden tamamen hayal kırıklığı yaşadım ve ücretimin iadesi için Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2023 16:40
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

07 Mayıs 2024 20:38
Suit Güzellik Merkezleri Suit Marina Güzellik Merkezi Para İadesi Sorunu

Suit Güzellik Merkezleri Lazer Epilasyon Sonrası Memnuniyetsizlik Ve Para İadesi Sorunu

12 Temmuz 2025 08:49
suit-guzellik-merkezleri-lazer-epilasyon-sonrasi-memnuniyetsizlik-ve-para-iadesi-sorunu-2.jpg
Soner sonuçtan hiç memnun değil

Suit Güzellik Merkezleri Suit Eryaman Haksız Olduğu Halde Para İadesi Yapmıyor

01 Ekim 2024 11:52
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

10 Ocak 2024 10:57