Zuhal sonuçtan hiç memnun değil

20 Şubat 2024 21:14

İstanbul Fatih'teki bir mağazadan 26 Ocak'ta bir mont satın aldım; ancak bedeni olmadığı için mağazaya sipariş verdiler. İki hafta geçtikten sonra durumu öğrenmek için aradığımda böyle bir ürün siparişi olmadığını söylediler. Elimde fatura olmasına rağmen, mağazaya gittiğimde 'Böyle bir sipariş yok, size bilgi vereceğiz, haklısınız' dediler. Ancak ne bilgi alabildim ne de ücret iadem yapıldı. Elime ulaşmayan ürün için ödeme yaptım. Böyle bir durumla karşılaşmadım. Çalışanlar konu hakkında bilgisiz ve işleyiş kötü. Azımsanmayacak bir tutar olan 2.390 TL'lik bir alışverişin mağduriyetini yaşıyorum.

Zuhal
Zuhal
02 Mart 2024 22:59

Mağazanın telefonu sonunda açıkdı ancak hala bir bilgi yok mail atıldığını haklı olduğumu 2 gün içinde bilgi alabileceğimi beni kesinlikle arayacaklarını söylediler ancak kaç iki gün geçti ve arayan yok. Artık yasal yollara başvurmaktan başka seçenek bırakmadı bana bu marka tazminata kadar süreci uzatmak niyetindeyim. Bir daha asla alışveriş yapmam kimseye de yaptırmam. Kasada fazla işlem var ürün çıkışı yok resmen paramı aldılar. Bu kabul edilebilir bir şey değil. Artık süreç çok can sıkıcı oldu. Kurumsal firma diye alışveriş yapılıyor ama işleyiş bu şekilde.

29 Aralık 2023 12:15
Derya sonuçtan hiç memnun değil

26 Ocak 2025 00:04
Mont Siparişi Karmaşası Ve Yanlış Teslimat

09 Ocak 2025 11:30
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

13 Mayıs 2024 17:46
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

08 Ocak 2025 14:59