Mücahit sonuçtan hiç memnun değil

STR Dent İş Bilmemezlik Ve Eksik Tedavi

Mücahit
07 Aralık 2023 22:49

29 Ocak 2024 15:26

29 Ocak 2024 15:04

Bir ay önce Yaklaşık 1.5 ay önce STR dent de muayene oldum. Sonrasında 4 adet dolgu ve bir adet kanal tedavisi olduğunu söylediler. 2 randevulu gittim ve işlem tamamlandı. Dolgularım aşırı hassas oldu yemek yiyemiyorum soğuk ya da sıcak bir şey içemiyorum işlem gören yerlerde aşırı sızlama ve ağrı oluyor. Aradığımızda ise demek ki dolgu yerlerde kanal tedavisi olması gerek cümlesi söylendi. Fakat kanal tedavisi olan dişimde bile aynı ağrı var dişlerim işlem görmeden önce daha sağlamdı en azından arada bir ağrıyordu şimdi her su içtiğimde ve her yemek yediğimde ağrı çekiyorum. Ailem ile gitmiştik. Annem kaplama yaptırdı bir adet ve ağrısı vardı sonrasında kanal tedavisi uygulandı hem de yanındaki sağlam dişi delip oradan işlem yaptılar. Şu an ikisi de ağrıyor benimle aynı şikayetler mevcut. Kız arkadaşım da bizimle beraber geldi. Onunda 4 dolgusu vardı ve feci kötü durumda bizimkinin neredeyse 2 katı ağrısı olduğunu söylüyor yerinde duramıyor yemek yerken ve sürekli dedikleri tek bir cümle var para sağlığınız ya da olan olmayan durumlar önemsiz sizleri muhasebe bölümüne alalım ve devam edelim. Yahu dişlerim ağrıyor benim bir bakın arkadaşım önce asla önerim olmayan bir firma. Para üzerine kurulmuşlar şu anda başka bir diş hastanesinde tedavi görmek üzere randevu aldım. Umarım sizlerde bu zorluklara katlanmamak adına öngörülü davranırsınız.

21 Ağustos 2024 17:23 (Şikayetten 8 ay sonra)

Ayşe
Ayşe

Öncelikle geçmiş olsun çok zor ve acı veren bir durum bende sosyal medyadan gördüm Fiat için mesaj attım piyasanın çok altında fiyat verince araştırma gereği duydum sizin yorumunuzu üzülerek okudum iyi ki araştırdım cumartesi gününe kadar kampanyamız var acaba diyerek yaklaşmıştım sizin başınıza gelen kapısından geçilmeyecek bir işletme olduğunu gösterdi tekrar geçmiş olsun 💐

Elif
Elif

Dikkat ederseniz şikayet edenlerin yakındığı konulara bu firmanın verdiği cevap hep aynı! Yani "Copy Paste"! Bir gram farklı cümle kullanmıyor! Her bir satırı okurken irkildim ve kandi başıma gelmiş gibi hissettim! Kibirli ve egolu dişçi kaprisi çekemem doğrusu!

Maksident Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Yaptığı Dolgunun Ardında Durmaması

11 Eylül 2023 18:32
Maksident Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Yaptığı Dolgunun Ardında Durmaması
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Dinçalya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Ayıplı Kanal Tedavisi

09 Temmuz 2024 14:34
Ömer sonuçtan çok memnun

14 Ağustos 2023 15:11
"Müdüre Meltem hanıma teşekkür ediyorum alakası ve şikayetimin giderilmesi noktasındaki hassasiyeti için. Kanal tedavilerimin hepsini tekrardan yapan İlçi Berk hocama teşekkür ediyorum kanal tedavi öyle yapılmaz böyle yapılırı gösterdiği için. Kendisi alanında gerçekten uzman. Şimdilik ağrılarım geçti çok şükür. İşine saygı duyan ticariden çok insani yaklaşan herkese tekrar teşekkür ederim. Doktorunuzu iyi seçin. Baktınız size sürekli bir şey çıkarıyor ek masraf yüklemeye çalışıyor uzun sürmesi gereken bir işi 5 dakika da yapıp bitti diyorsa bir daha o doktora muayene olmayın derim. Saygılarımla"