Tülay
05 Mayıs 2023 15:08

Tüm mekanizma tamamen eridi üstelik sadece Çilek eziyorduk. İlk mağazadan aldığımda eve geldim motoru bozuk çıktı. Aynı anda götürdüm, direk tamire gitti. Oysa kutudan yeni açmıştım. Sonra blender metal kısmı ikiye ayrılıyordu. Servis garantiye girmiyor dedi. O da kutudan hatalı çıkmıştı, zar zor yaptırdım. Daha sonra doğrama bölümünde sadece haşlanmış nohudu püre yapacaktım. Bıçağın takıldığı hazne kırıldı. Son olarak da çilekli içecek yapmak için blender'ın tamamı eridi. Aldığım andan beri hiçbir faydasını görmedim. Adını da müşteri hatası koymak kolay. Evimizdeki en ucuz dediğimiz makineler bile yıllardır çalışıyor. Şimdi ben size soruyorum, hala kutusu bile duran bir ürün yumuşacık nohudu doğrarken veya Çilek suyu blenderdan geçerken nasıl eriyip yok olup kırılıyor? 22 yıllık ev hanımıyım, mutfağımda böyle saçma bir marka cihaz bir şey görmedim. İmkanım olsa şikayet ederdim. Şimdi yeni bir ürün alıp maddi zarara gireceğim.

05 Mayıs 2023 15:12 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Öncelikle markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Stilevs müşteri hizmetleri, gerekli çalışmaları yapıyor ve konunun çözümünü en kısa sürede sizlere sunacaktır Stilevs Müşteri Hizmetleri

Adlt
Adlt
Şikayeti Çözüldü

Aynı şey benim robottada oldu. Aynı yer eridi.

Sürekli Arızalanan Ürünler Ve İlgisiz Servis Nedeniyle Büyük Mağduriyet Yaşadım

14 Ekim 2025 14:15
Sürekli Arızalanan Ürünler Ve İlgisiz Servis Nedeniyle Büyük Mağduriyet Yaşadım
surekli-arizalanan-urunler-ve-ilgisiz-servis-nedeniyle-buyuk-magduriyet-yasadim-4.jpg
surekli-arizalanan-urunler-ve-ilgisiz-servis-nedeniyle-buyuk-magduriyet-yasadim-1.jpg

07 Mart 2025 10:37