Starbucks Starbuck Şubesin'e Yakışmıyor

Starbucks Starbuck Şubesin'e Yakışmıyor
14 Ağustos 2024 14:25

Bursa Şehir Hastanesi'ndeki Starbucks'a geldim. Bazı testler yapılacağı için ilk öğünümü Starbucks'ta yanına bir kahve alarak yemek istedim. Diyette olduğum için dışarıdan bir şey yiyemiyorum ve yanımda olan salatamı yerim hem de yanına kahve alırım diye düşündüm. Kahvemi aldım ve bir de personelden çatal rica ettim. Personel buradan mı bir şey aldığımı söyledi. Hayır dedim, kendi salatamı yiyeceğim. Maalesef veremiyoruz dedi. İlk defa bir Starbucks şubesinde böyle bir şeyle karşılaştım. Zaten bir dünya kan vermesem ve aç olmasam böyle bir ricada bulunmazdım. Yıllardır Starbucks'un kahvelerini etrafıma överek anlatan, şirket politikasını beğendiğimi hatta diğer kafelere göre hem lezzetini hem de fiyat performans algısını bozmayan Starbucks'ın personeline hiç bu hareketi yakıştıramadım. Mesele benim oradan bir şey yememem ise sabahtan akşama kadar bir kahveyle şubelerinde Home Office olarak kullanılma rahatlığı algısıyla ters düştüğünü söylemek isterim. Mesele sadece bir çataldan ibaret değil. Başka bir işletmeye gidip oturmasını da çok iyi bilirdim. Personelimizin bu hareketini kınıyorum.

Emine sonuçtan hiç memnun değil

Starbucks Bursa Şehir Hastanesi'nde Kaba Davranış Ve Farklı Tat Deneyimi

Emine
21 Temmuz 13:50

Xyz
04 Nisan 2024 15:46
Ümmühan sonuçtan hiç memnun değil

Starbucks Siparişimde Hijyen Ve Servis Sorunları Yaşadım!

Ümmühan
18 Ekim 13:53
Pelin sonuçtan hiç memnun değil

Pelin
13 Ağustos 2024 22:51
Starbucks'ın Çalışanı Afra Tafra Yapıyor
Ülkü sonuçtan hiç memnun değil

Empati Yoksunu Hizmet

Ülkü