Berra sonuçtan hiç memnun değil

27 Ekim 2024 21:11

İ̇nönü Mahallesi Halkalı caddesinde bulunan Starbucks'tan 27.10.2024 tarihinde saat 16.45 de sipariş verdim. 1 adet tall boy ekstra özlü ve az buzlu berry hibiscus istedim ve ödememi siparişime göre yaptım. Teslim alma noktasında bana verilen içecek yarımdı. Tamamlamalarını istediğimde şube müdürü olduğunu ileten M**** bey az buz ile içeceği bu şekilde verdikleri söyledi. Ödememi tam bir içeceğe göre yaptığımı ve ekstra öz için ekstra para ödediğimi belirtmeme rağmen içeceğimi buz ya da su ile tamamlamak istediler. Özüne ekstra para ödediğim içeceğe öz eklemelerini istememe rağmen bu şekilde yapmayacaklarını söylediler. Starbucks müşteri talebini geri çevirmeyen, içeceği müşteriye yarım teslim etmeyen ve teslim aldığınız içeceği beğenmediğiniz takdirse sorgusuz siparişinizi tekrar hazırlayan prosedürlere sahip bir firma. Tüm bunlara rağmen şube şirket politikasından habersiz ve müşterilerine karşı kavgacı bir tavır ile yaklaşıyor. Ya yarım alırsınız ya da su/buz ekleriz. Az buzlu isterseniz buzun yerine su geçiyor. Su ekleriz sadece. Gibi olumsuz ve iddialaşan bir üsluba sahip. Bu tavra sahip personeller şirket politikasında aykırı tavırları ile beni Starbucks'tan uzaklaştırıyor. Şubenizdeki ilgisiz personelinizden ve alamadığım hizmetten şikayetçiyim.

04 Mayıs 2024 17:28
Starbucks Kalitesiz Hizmet Ve Eksik Ürün Teslimi
Starbucks Kalitesiz Hizmet Ve Eksik Ürün Teslimi
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
18 Nisan 2024 01:44
Starbucks'ta Ekstralara Alınan Gereksiz Ücret

16 Eylül 2023 22:39
Sema sonuçtan çok memnun

04 Ağustos 2024 14:15
"Hayvan dostu bir marka olduğu için teşekkürler."

07 Ekim 2023 18:16
Starbucks Coffee Berry Hibiscus İçeceği Deneyimim