Ümit sonuçtan hiç memnun değil

SPX Paketi Açılmış Ürün Satıldı Ve İade Alışveriş Çeki İle Yapıldı

11 Haziran 2023 21:52
profile profile profile
11 Haziran 2023 15:14

Videoda detaylı şekilde anlattım. Para iadesi yapılmasını istiyorum.

12 Haziran 2023 13:47 (Şikayetten 15 saat sonra)

Değerli Misafirimiz, Konu ile ilgili olarak e-posta adresinize detaylı bilgi ileteceğimizi bildirmek isteriz. Herhangi bir sorun yaşamanız durumunda bizimle iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla SPX Destek Ekibi

12 Haziran 2023 17:18

Değerli Misafirimiz Konu ile ilgili olarak e-posta adresinize detaylı bilgi iletilmiştir. Tarafımızca gönderilen e-postayı kontrol edebilirsiniz. Herhangi bir sorun yaşamanız durumunda bizimle iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla SPX Destek Ekibi

12 Haziran 2023 22:24

Değerli Misafirimiz, Tüketici Kanunlarına bağlı kalarak adresi sabit, yeri belli olan mağazalarımızdan, denenerek ve beğenerek yapılan alışverişlerde üretimden kaynaklı ve/veya ayıplı/kusurlu ürünler dışında ödeme iadesi yapılamamaktadır. Bu konuda detaylı bilgiyi bölgenizde bulunan tüketici heyetlerinden alabileceğinizi bildirmek isteriz. Kanuni zorunluluk ve ilgili mevzuat gereği, tüm mağazalarımızda kasa önlerinde misafirlerimizin görebileceği şekilde bu hususları açıklayan levhalar bulunmaktadır. Bu levhalarda da açıkça belirtildiği üzere, ''satın almış olduğunuz ürünlerde/üründe, üretimden kaynaklı ve/veya ayıplı/kusurlu ürünler dışında ödeme iadesi yapılamamaktadır'' ibaresi büyük ve koyu renkli puntolar ile yazılıdır. Saygılarımızla Muhteşem ötesi bir açıklama yazılmış! Tebrik ediyorum ve anlamadığınızı ya da anlamak istemediğinizi farz ederek yeniden yazıyorum. Değerli yetkili ben de kalın puntolarla yazayım madde 1 ürünü iade aldınız ve ücret iadesi yapmıyorsunuz madde 2 ürün kusurlu! Elekronik bir ürün kapalı kutuda satılır! Teşhir ürünü normal kapalı bir ürün gibi satılmaz! Şimdi mantıklı bir açıklamanız varsa alayım yoksa yeni bir mantıksız açıklama istemiyorum. Saygılarımla.

SPX ParaPuan İadesinde Haksızlık Ve Çalışanların İlgisizliği

Aliye
22 Haziran 2025 11:37
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

19 Kasım 2025 23:25

Nilgün