Seda sonuçtan hiç memnun değil

Spor İstanbul İBB Maltepe Sahil Spor Tesisi Tenis Rezervasyon Alınamaması

22 Ağustos 2024 14:01

20/08/2024 tarihinde Spor İstanbul web sitesi üzerinden Maltepe sahil spor tesisi için tenis üyeliği aldım. Telefonla arayıp üyelik hakkında bilgi aldım. 72 saat öncesinden rezervasyon yapılması gerektiği söylendi fakat sitede sıkıntılar mevcut. 21/08/2024 tarihinde zorla bir seans alabildim. Yaklaşık 10 kere siteyi yeniledim, aldıktan sonra bile sistem beni dışarı attı. Tekrar giriş yapmak zorunda kaldım. 22/08/2024 tarihinde yine aynı şekilde saat tam 11de web sitesine giriş yaparak pazar günü saat 11 seansına rezervasyon seçtim fakat sistem bir türlü doğrulama kodunu kabul etmedi ve 3. Denememin sonunda sistemden attı. Tekrar giriş yaptığımda ise kontenjan dolmuştu. Her siteye giriş yaptığımda sistem beni atıyor ve defalarca giriş yapmak zorunda kalıyorum. Önerim sitedeki bu tür hataların giderilmesi veya sadece tesiste kayıt alınması ve kontenjan dolduğunda da başka kayıt açılmamasıdır. Her cinsiyet için sadece 8 kişilik kontenjan var ve rezervasyon yaptırmak imkansız oluyor. Üyelik ücretleri ucuz ama kullanamadıktan sonra bir anlamı kalmıyor. Bu kadar talep alan bir sporun seans saatlerinin de arttırılması gerekiyor. Ayrıca sırf gidebilmek için 2.000₺ verip tenis raketi aldım fakat şu an maalesef sürekli gidemiyorum. Çalıştığım için rezervasyon için oturup saatlerce uğraşacak vaktim yok. Belediyenin bu konuda aksiyon alıp düzenleme yapması gerekmektedir. Gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ederim.

Aysuhan
Aysuhan

Silivrikapı Buz pisti için de aynı problem uzun süredir mevcuttu. Yedek sistemi daha doğru bir sistem olur. Siz 12 kredi satın alırsınız ve kontenjan dolu ise yedeğe kayıt açarsınız. Kaçıncı yedek olduğunuz online platformda görünür. En fazla 2 ay içinde siz yedekten asil katılımcıya dönmüş olursunuz. Seçtiğiniz gün ve saat üzerinden 12 kredilik takviminiz açılmış olur. Burada süreklilik şartı aranıyordu. 3 seans gelmezseniz tüm haklarınızı kaybedip yeniden başa dönüyor ve ücret ödüyordunuz. Bu sistem sayesinde parasını ödeyip kontenjanı kapatma riski elenmiş oluyor ve talebin yüksek olduğu tesisin az olduğu Buz pisti Kürek Branşı Tenis Branşı gibi branşlardan herkesin faydalanmasını sağlamış oluyor. Benim buz pisti seansı sepetimde olduğu halde başkası tarafından alınabildi bu da 1000 Mbps ile bağlanan birine karşı hiç şansımız yok demek oluyor.

20 Temmuz 2023 10:15

07 Eylül 2025 21:19