Sosyora'nın Sözde Kaliteli Türk Takipçileri

14 Ocak 2024 09:502.766

Sosyora sitesinden 13.10.2023 'de Instagram için 1000 Türk kaliteli takipçi satın aldım. Kendilerini seçmemin nedeni internet reklamlarında sıkça karşılaşmam ve tavsiye edilen internet siteleri arasında olmalarıydı. Ancak hayal kırıklığına uğradım. Çünkü yeni açılmış, gönderisi bile olmayan ve saçma sapan karakterler içeren kullanıcı adlarına sahip bot takipçiler gönderdiler.

WhatsApp üzerinden iletişime geçtiğimde, hesapların yeni açılmış olmaları ve gönderilerinin olmamasının onları ilgilendirmediğini belirttiler. Bunun üzerine takipçilerin çoğunu silmek zorunda kaldım.

Diğer bir konuya değinecek olursam; bu hafta içerisinde 12.01.2024 'de yine aynı şirketten bir hizmet satın aldım. Bu kez 2550 TL değerindeki Instagram starter paketi'ni tercih ettim. Sitelerinde paket içeriği şu şekilde belirtilmişti:

- 3000 çekilişle Türk takipçi + 1000 Premium Türk takipçi- 30 gün boyunca toplamda 30 paylaşımınıza 750 otomatik Türk beğeni- 30 gün boyunca 30 videoya 5000 izlenme- geçmiş 5 paylaşımınıza 250 Türk beğeni- son 10 gönderinize her birine 20 adet gerçek Türk yorum + gönderi kaydetme + paylaşım- +100.000 takipçili 2 farklı hesaptan 1 adet gönderi + hikaye paylaşımı- 100 adet Türk gerçek hesaptan hikayede paylaşarak takip edin önerisinde bulunma- tüm hizmetler bir hafta içinde tamamlanır.

Önceki deneyimimden dolayı, satın almadan sonra WhatsApp üzerinden daha önce yaşadığım olumsuz deneyimin tekrarlanmaması için rica ettim. Ancak sonuç yine aynı oldu. Gelişigüzel kullanıcı adlarına sahip, az gönderisi olan veya hiç gönderisi olmayan, takipçisi olmayan, yakın zamanda açılan bot hesaplar gönderildi.

Bu bot hesaplar, takipçisi olmamalarına rağmen, paylaştığım reelslara etkileşimde bulundular. Ancak takipçi olmadan bu etkileşimlerin bir değeri yok. Gönderilere beğeni ve yorum yapmaları konusunda bir sorun yaşamadım.
Dolayısıyla hemen iletişime geçip takipçi gönderimini durdurmalarını rica ettim. Biraz gecikme oldu ama bir süre sonra gönderim durdu ve ben de hesabımı bireysel profiline çevirerek bu durumu engelledim.

Burada tek tek gönderdikleri takipçilerin profillerini paylaşacak zamanım olmadığı için, takipten çıkarken zaten yeterince vakit harcadım. Sonuç olarak, çekilişle kaliteli Türk takipçi gibi iddialar gerçeği yansıtmıyor.

19 Ocak 2024 18:31 (Şikayetten 5 gün sonra)

Merhaba Uğur Bey, Kaliteli takipçi hizmetimiz açıklamalarda da yazdığı gibi organik değildir, Oluşturulmuş hesaplar yönlendirilir, Piyasadaki en iyi organik olmayan Türk takipçi hizmetidir. Hesap büyütme paketindeki kaliteli takipçi aynı hizmetten gönderilir. Çekilişle Türk takipçi ise %100 organiktir ancak beklediğiniz aktifliğe sahip olmayan hesaplar olduğunu anlıyorum. Çekilişleri farklı sayfalar düzenliyor ve tüm Instagram kullanıcılarına açık çekilişler olduğu için kimlerin katılacğını biz seçemiyor ya da bir sınırlandırma getiremiyoruz. Şahsi hesaplar olduğu için de hesaplarını nasıl kullanacakları konusunda müdahalede bulunamıyoruz. Olumsuz bir deneyim olduğu için çok üzgünüz. Var olan en iyi hizmetleri sunmak için büyük gayret gösteriyoruz. Lütfen bizimle iletişime geçin, nasıl telafi edebileceğimizi konuşalım. Umarım bulduğumuz çözüm sizi memnun edecektir. Görüşmek dileğiyle.

Uğur
30 Ocak 2024 19:22

İlgililermiş gibi şikayetlere verdikleri yanıtlara istinaden çözüm ürettiklerini sanmayın. Zira kelime oyunlarıyla verdikleri hizmeti doğru verdiklerini iddia ediyorlar. Sonuç olarak çözüm yok

10 Şubat 2024 17:24

Merhaba Uğur Bey, Sizden nasıl bir alternatif sunduğumuzda memnuniyetsizliğinizi giderebileceğimize dair dönüş bekliyoruz. Yazışmalarımızda da nasıl bir çözüm sağlamamızı isterseniz diye belirtmiştik ancak herhangi bir talepte bulunmadınız. Aldığınız hizmetler açıklamalarında yazdığı gibi gönderildi, açıklamalarda yazılandan başka nitelikte bir hizmet sağlanmadı. Paketi aldıktan sonra bizimle iletişim sağlamışsınız, maalesef ki satın alım ve gönderim yapıldıktan sonra değişiklik yapılamıyor. Sipariş öncesinde iletişime geçmek beklentilerinizin karşılanması, sunulan hizmetlerin içeriklerinin ve kalitelerinin doğru bilinmesi için önemli bir adım olarak görünüyor. Görüşmek dileğiyle iyi günler

Uğur
13 Ağustos 2024 13:43

Hala kendilerini haklı çıkarmaya çalışmak için kelime oyunlarıyla açıklama yapıyorlar. Hizmet içeriğini yazarken net ifadeler kullanacaksınız. Yaptıkları dönüş çözüm sağlama üzerine olmadı tabii ki de. Hala gönderdikleri takipçilerin gerçek kaliteli hesaplar olduğunu söylüyorlar. Kendileri bu alanda en son hizmet alınacak şirket.

Sosyora.com - Kalitesiz Hizmet Ve Bot Hesaplar

3 Kasım 2023 05:475.381

sosyora.com sitesinden birkaç gün önce 1000 Türk takipçi satın aldım. Telafili bir paket olduğu için de güvenerek satın ...

SosyalDigital Yanıltıcı Ürün Bilgilendirmesi Ve Sahte Hizmet

05.05.24 tarihinde Instagram sayfam için hesap büyütme/etkileşim paketi aldım. %100 Türk gerçek hesap olduğunu belirttil...

1 Destek

Satın Aldığım Takipçi Paketi Eksik Ve Düzensiz Teslim Edildi, Mağduriyetim Giderilmedi

17.09.2025 tarihinde Instagram işletme hesabım “duru_kidds” için Sosyalify üzerinden kredi kartı ile 1.565 TL ödeyerek '...

instatakipci.com Sitesinin Yanıltıcı Ürünleri Ve Yalanları

26.06.2023 Tarihinde instatakipci.com sitesinden Instagram Gerçek Türk 2500 Takipçi satın aldık. Yarım saatte sadece 20 ...