Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Sony Eurasia TV Ana Kart Değişim Bedeli 13000TL Olmamalı, Bu Hiç Normal Değil.

Sony Eurasia TV Ana Kart Değişim Bedeli 13000TL Olmamalı, Bu Hiç Normal Değil.
06 Eylül 2024 21:20

Eylül 2020 yılında satın aldığımız KD-55XG8096 model televizyonumuzun arızası (kendi kendine kapanıp 1-2 saat açılmama, sonra tekrar çalışma, 10 dakika sonra yine kapanma) sonrası yetkili servis İstanbul Bakırköy Mahir Elektronik e başvurduk. Televizyonumuz 02.09.2024'te tamir için teslim alındı. 06.09.2024'te ana kart arızası bildirilerek ana kart tamirinin yapılamaması sebebiyle yeni kart ile değiştirilmesi gerektiği ve bedelin 13000TL olacağı bilgisi verildi. Garantisinin yedek bu parça için 6 ay, işçiliğinin ise 1 yıl olduğu bilgisi verildi. Düşünmek için süre istedik. Henüz tamir onayı vermedik. Açıkçası anakat değişimi için 13000TL talep edilmesini son derece kabul edilemez bir fiyat olarak değerlendirdiğim için konu ile ilgili desteğinizi talep etmek üzere sizlere ulaşıyorum. Böyle bir parça değişimi sonucu böyle bir bedel talep edilmesi normal midir? Bu ücreti ödeyebilecek durumda değilim. Bu ücreti ödemek yerine Sony harici bir marka televizyon satın alıp en az 2 yıl garantiye sahip olurum diye düşünüyorum. Hem 4 yılda böyle bir arıza veren üründen dolayı, hem de yedek parça için istenen bedelden dolayı hayal kırıklığı yaşamaktayım. Köklü bir marka olarak bildiğim Sony 'ye inancımı kaybettim.

17 Eylül 2024 14:55 (Şikayetten 10 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi müşteri hizmetlerimize ulaşarak iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Sony Eurasia Müşteri Hizmetleri

04 Eylül 2023 11:28

Cantürk
29 Mayıs 2025 14:07
Serdar sonucu yetersiz buldu

Serdar
15 Aralık 2024 13:30
Samsung TV'de Tekrarlayan Ekran Sorunu
Öztürk sonuçtan hiç memnun değil

Samsung QLED TV Arızası

Öztürk