Yücel sonuçtan hiç memnun değil

Sonexson Güvenlik Sistemleri Sonexson Firması Eksik Ürün Gönderimi

10 Eylül 2024 14:51

Sonexson firmasının kendi sitesinden şifreli kapı kilidi seti aldım. Bu setin içeriğinde metal adaptör, kilitli kapı otomatiği, şifreli kapı kilidi ve proximity card lar olması gerekiyor. Sürat Kargo ile gelen kargo poşetini aldım. İçinden sadece kilitli kapı otomatiği çıktı. Kargo poşeti sadece o kutu kadar küçüktü ve komple kutuyu sarıyordu. Altında bir yırtılma mevcuttu ama oradan diğer ürünlerin düşmesi ya da kaybolması mümkün değil. (Adaptör, şifreli kapı kilidi ve kartlar). Bunu firmaya ilettiğimde fotoğraf istediler ve alttaki küçük delikten tüm bu malzemelerin düştüğünü iddia ettiler. Ben videolu şekilde gelen kargoyu gönderip o poşette bu ürünlerin olma ihtimalinin olmadığını depolarından bunların eksik çıkmış olabileceğini defalarca söylememe rağmen kimse oralı olmadı. Firmada yetkili ve ürününün arkasında duracak hiç kimse bulamadık. Yetkili biriyle görüşme talebimize cevap dahi vermediler.

16 Eylül 2024 16:05

Sayın yetkili; Bana yazdığınız cevapta WhatsApp görüşmelerinden bahsediyorsunuz ama maalesef ki onları okumamışsınız bile. Ben orada Sürat Kargo firmasının bulunduğum ilçede şubesi olmadığını, kargoyu gezici servisin bıraktığını ve şubenin 60 km uzaklıktaki Malkara ilçesinde olduğunu belirttim. Yine bahsettiğiniz WhatsApp görüşmelerinde personeliniz önce "biz size hemen yeni ürün yolluyoruz bana kargo poşetinin fotoğrafını atın gerekli tanzim işlemlerini ben halledeceğim" deyip daha sonra da vazgeçip siz gidin kargoya işlem başlatın demesini de atlamışsınız. Bu görüşme sizde silindiyse ekran görüntüsünü atabilirim. Ben yarım günümü ve yaklaşık 400-450 TL akaryakıt harcadıktan sonra bu işin kıymeti kalmaz. Amacımız insanları yanıltmak kesinlikle olmayıp mağduriyetimizin giderilmesidir. Madem ki bu kadar müşterilerinizi düşünüyorsunuz bizi avukatlarla tehdit etmek yerine müşteri memnuniyeti adına arayıp özür dileyip yardımcı olmayı deneseydiniz.

16 Eylül 2024 15:25 (Şikayetten 6 gün sonra)

Sonexson.com (Sonex Bilişim) Kusurlu Kilidin Peşinde

05 Şubat 2024 17:14

22 Ağustos 2024 15:32
Xenon Smart Akıllı Kapı Kilidi Kurulamaması Ve Ürünü İade Etmemeleri
Yilmaz sonuçtan hiç memnun değil

07 Mart 2024 21:09

14 Mayıs 2025 22:10