Okan sonuçtan hiç memnun değil

Okan
27 Aralık 2023 22:40

Sompo Sigorta'nın 2023110616145 numaralı konut sigortası müşterisiyim. Kombim 13.12.2023 tarihinde yüksek voltaj sonucu hasar aldı, teknik servisi çağırdım, ana kartında hasar olduğunu ve tamir ücretinin 3100 TL olduğunu belirtti. Tamir ücretini kabul ederek ilgili tutarı hesaplarına IBAN yoluyla gönderdim. Sorun şu; ilgili belgeleri göndermeme rağmen, geri ödeme yapmamak için sürekli başka evrak istiyor olmaları. Tazminat talebimi ilettim, o tarihte şehir dışındayım ancak, talep resimlerini gece saat 23:48'de benden istemelerini etik açıdan doğru bulmadığımı kendilerine ilettim. Görselleri paylaşıyorum, kendileri bana etik tanımı dersi verirken tek taraflı sözleşmemi acenteye haber vermeden iptal etmişler, sanırım hukuki haklarımı unutmuşlar. Orta çağda yaşamak istiyorsanız Sompo Sigorta ile çalışın!

28 Aralık 2023 09:06 (Şikayetten 10 saat sonra)

Sayın A., Öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. Başvurunuz Şirketimize ulaşmış olup, incelemeler tamamlandıktan sonra tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Sompo Sigorta A.Ş

28 Aralık 2023 11:37

Sayın A., Öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. Başvurunuza istinaden tarafınıza 28.12.2023 tarihli görüşme ile bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Sompo Sigorta A.Ş

Okan
28 Aralık 2023 12:44

Hiçbir soruma yanıt alamadım, 3100 TL lik tazminat talebimi reddedip, ağustos da bitecek sözleşmemi iptal etmenizin yanıtı yok. Biz istedik yaptık oldu. Musteriden uzak, tek amacı para kazanmak olan amatör bir firmasınız.

Rahmi

Ben de ev Sigortası yaptırdım. Su hasarı oldu. Hasarı ödemiyor. Poliçede Esanjor kaynaklı hasar yazılı değilmiş. Ben su hasarı için sigorta yaptım. Bunun ne kaynaklı olduğunun bir önemi var mı? Demek ben bu sigortaya boşuna para ödemiş im. Ödememek için gerekçe bulmakta çok mahirler.

Erkan
19 Temmuz 2024 11:17
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Elif
04 Aralık 2023 20:45
Sompo Sigorta Hasar Bedelini Ödemiyor
Goplu sonuçtan hiç memnun değil

Sompo Eksik Hasar Ödemesi Ve Hizmette Gecikme Mağduriyeti

Goplu