Emre sonuçtan hiç memnun değil

22 Nisan 2024 22:22

21 Mart 2024 perşembe günü 06*** **9 plakalı Honda Civic marka aracıma kasko yaptırmak için Sompo Japon Firmasından genişletilmiş full kasko sigortası teklifi aldım. Teklifte kasko fiyatı 13.700 TL idi. Herhangi bir kaza durumunda, Yol yardımı vs 15 günlük ikame araç yardımı yapılacağı beyan edildi. Yapılan teklifi kabul ettim ödemeyi gerçekleştirdim. 13.700 TL
13 Nisan 2024 günü Tek taraflı maddi hasarlı kaza meydana geldi. Kaza sonrası ikame araç talebinde bulunduğumda, ikame araç birimi 3 güne kadar ikame araç verebileceklerini poliçede bu şekilde olduğunu beyan ettiler.

22 Nisan 2024 21:49

21 Mart 2024 perşembe günü 06*** **9 plakalı Honda Civic marka aracıma kasko yaptırmak için Sompo Japon Firmasından genişletilmiş full kasko sigortası teklifi aldım. Teklifte kasko fiyatı 13.700 TL idi herhangi bir kaza durumunda, Yol yardımı vs 15 günlük ikame araç yardımı yapılacağı beyan edildi. Yapılan teklifi kabul ettim ödemeyi gerçekleştirdim. 13 Nisan 2024 günü Tek taraflı maddi hasarlı kaza meydana geldi. Kaza sonrası ikame araç talebinde bulunduğumda 3 güne kadar ikame araç verebileceklerini poliçede bu şekilde olduğunu beyan ettiler. Tarafıma sunulan teklifte 15 günlük ikame araç sunulacağı beyan edilmişti. Şu an aracım hasarlı ve araç sıkıntısı yaşamaktayım. Teklifte sunulan 15 günlük ikame araç hizmetinin tarafıma sunulmasını talep ediyorum.

Ek
Ek
24 Nisan 2024 00:14 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Emre S, Öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. Başvurunuz Şirketimize ulaşmış olup, incelemeler tamamlandıktan sonra tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Sompo Sigorta A.Ş

24 Nisan 2024 17:19

Sayın Emre S, Sizi aradık ancak ulaşamadık. Acentemizin, sigortalımız ER** SE*** 'in onayı doğrultusunda 3 gün ikame araç teminatlı poliçeyi tanzim ettiği tespit edilmiştir. Saygılarımızla, Sompo Sigorta A.Ş

15 Aralık 2024 13:44

Sayın müşteri temsilcisi. Benim şikayette anlatmak istediğim konu 21 Mart 2024 tarihinde Sompo kasko firmasından Almış olduğum kasko teklifinde tarafıma 13.700 Tl karşılığında herhangi bir kaza durumunda 15 günlük ikame araç sunulacağı beyan edildi. 21 Mart 2024 tarihinde yapılan sompo kaskoda 13.700 ödeme yapıldıktan sonraki kasko poliçesinde ikame araç suresinin 3 güne düşürüldüğü konusunda şikayet te bulundum. Ek'te göndermiş olduğum PDF çıktılarında her şey acık ve net gözükmektedir. Bu yapılan şey tüketiciyi yanıltmak ve aldatmaktır.

Murat sonuçtan çok memnun

Murat
28 Ağustos 2024 11:41
"Teşekkürler sorunum çözüldü"
Sompo Sigorta Üzerinde Kasko Yaptırmak İsteyenler Tekrar Düşünsün!

Yusuf
28 Ocak 2025 23:09
Sompo Sigorta'da Ekspertiz Engeline Takılan İkame Araç Hakkı
Ersin sonuçtan hiç memnun değil

İkame Araç Süresi Konusunda Yaşanan Mağduriyet Ve Çözüm Talebi

Ersin
03 Haziran 2025 22:15

07 Eylül 2023 11:51
Tevrat sonuçtan hiç memnun değil

Kaza Sonrası İkame Araç Ve Onarım Sürecinde Mağduriyet Yaşadım

Tevrat