Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Haksız Provizyon Reddi

Ahmet
24 Aralık 2024 12:34

Sompo sigorta şirketinden tamamlayıcı sağlık sigortası aldım. 20 Aralık 2024 tarihinde Medicana Kadıköy hastanesine karında aşırı şişlik şikayeti ile doktor görüşmesi yaptım ve doktor tarafından gastroskopi istendi. Ancak, Sompo sigorta şirketi 2015 yılında da dispepsi şikayeti ile muayene olduğumu bahane göstererek, sigorta dönemi öncesi hastalık olarak değerlendirerek provizyon vermeyi reddetti. Dispepsi, üst karın bölgesindeki dolgunluk, şişkinlik, bulantı gibi sindirim problemlerinin genel adı olup, 2015 yılındaki şikayet ile şu an yaşadığım şikayetin alakası yoktur. O zamanki şikayetim midemde yanma idi. Bu tarafımdan sigorta şirketine iletilmiş olmasına rağmen, bana sürekli sigorta dönemi öncesi hastalık olduğu belirtilerek red işlemine devam ettiler. Bu red işlemi tamamen kanunsuzdur. Ben sigorta şirketinden problemin çözülmesini ya da sigorta bedeli olarak ödediğim paranın tümünün iadesini talep ediyorum. Aksigorta'dan senelerce sigorta hizmeti aldım ve böyle bir şey hiç yaşamadım.

24 Aralık 2024 13:41 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sayın Ahmet Ç, Öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. Başvurunuz Şirketimize ulaşmış olup, konuya ilişkin inceleme yapılabilmesi için poliçe numarasının iletilmesini rica ederiz. Saygılarımızla, Sompo Sigorta AŞ

25 Aralık 2024 08:28

Sayın Ahmet Ç, Öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. Başvurunuz Şirketimize ulaşmış olup, incelemeler tamamlandıktan sonra tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Sompo Sigorta AŞ

26 Aralık 2024 08:12

Sayın Ahmet Ç, Öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. Başvurunuza istinaden mail adresiniz üzerinden bilgi verilmiştir. Saygılarımızla, Sompo Sigorta AŞ

Ahmet
26 Aralık 2024 16:37

Şirket aynı gerekçeyi tekrarlıyor sadece. Yazdıklarımızın hiçbir anlamı yok. Parayı alıyorlar ama hizmet vermiyorlar. Bir Japon şirketine yakışır bir yaklaşım değil.

Batıkan sonuçtan hiç memnun değil

Aynı Şikayet İçin Farklı Uygulama: Haksız Provizyon Reddi

Batıkan
28 Haziran 09:58

Durdu
20 Mayıs 2024 16:59
Vedat sonuçtan hiç memnun değil

Sigorta Poliçesi Öncesi Keyfi Muafiyet Mağduriyeti

Vedat
23 Nisan 13:06
Recep sonuçtan hiç memnun değil

Recep
24 Ocak 19:39