Emrah'ın Teşekkür Mesajı
İlgilerine teşekkür ederim. Aradılar yardımcı oldular sorunumu giderdiler.

Ümraniye Çağrı Marketten Söke Un 1 kg aldım. Paketi ilk açtığımda içinde gezen ne olduğunu bilmediğim canlılar vardı. Hemen kapattım kapağını. Fark etmesek çocuğa bu unla krep yapıp yedirecektik Allah korusun. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

30 Ekim 2023 11:33 (Şikayetten 14 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamıza ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Yaşadığınız sürecin en kısa sürede memnuniyete dönüştürülmesi hedefimizdir. Konu hakkında ilgili kayıt oluşturulmuş olup, müşteri temsilcilerimiz sizinle en kısa zaman içerisinde iletişime geçeceklerdir. Görüş ve önerileriniz ile ilgili bize ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Saygılarımızla,

Emrah
2 Kasım 2023 12:05

İlgilerine teşekkür ederim. Aradılar yardımcı oldular sorunumu giderdiler.

Birader siz düzgün dilden anlamayacak mısınız? Annem yemeği yaptıktan sonra buldum böcekleri yemeği de yapmış bulundu mecbur yedik. Böcekli un satacaksanız kapatın fabrikanızı. Ununuzu olması gereken yere yolluyoruz yani çöpe yolluyoruz. Kim bu böcekli Söke unu niye kullansın.

Söke Un Söke Marka Un Böcek Sorunu

Kayseri'de markette Söke marka un aldım ama paketi açar açmaz böcekler, kurtlar çıktı. 5 kiloluk un çöp oldu. Çözüm bulm...

Tümünü Gör
Söke Un Ayrı Paket, Aynı Un

Söke Un AyrıPaket, Aynı Un

Zeynep
Yeni Açılan Söke Unun Kötü Kokusu Var!

Yeni Açılan SökeUnun Kötü Kokusu Var!

Mehtap
Söke Unda Kurtçuklar