Smart Fix Yetkili Servis Yanıltmacası Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu!

Züleyha
15 Kasım 2024 19:38

444 1 076 numaralı telefonla MSI yetkili servisi diye aradığımda, özellikle yetkili servis misiniz diye sorduğumda, Ankara'da yaşadığımı ilettiğimde yetkili servisin sadece İstanbul ve Antalya Muratpaşa'da olduklarını söylediler ve kargo numarası göndererek ürünümüzü yetkili servis diye göndermiş olduk. Bize geri dönüş yapıp 7,600 TL bir ücret olduğunu ilettiler ve yetkili servis değiliz, bu ücreti ödemezseniz 2000 TL işçilik ve kargo ile gönderim sağladılar. İade sürecini başlatmamalarını iletip araştırma yapacağımızı söylediğimizde ürünün taşeron serviste olduğunu öğrendik. Çağrı merkezinde çalışanların argo ve küfürlü konuşmaları çok utanç verici boyutta. Çağrı içerisinde e*** isimli müşteri temsilcisi 'h*** k***' olarak hitap etti. E*** Hanım'a ayrıca hakaret davası açacağım. Çağrı merkezi müşterilere yardımcı olunması için aranıyor ancak sorguladığınızda sizi dinlemiyorlar ve müşteri temsilcileri yardımcı olmak yerine soruları kişisel yanıtlıyorlar. Tüketici Hakem Heyeti üzerinden süreci devam ettiriyor olacağım. 444 1 076 yetkili servis diye bilgi verip yanıltıcılık yapmaktadır.

Yorumlar (11)

Benzer Şikayeti Var

Benim de başıma geldi 16000 TL aldılar yazık oldu bana nasıl süreç ile ilerleyelim

Ömer
Ömer
Benzer Şikayeti Var

Benzer durumları sanırım herkes yaşıyor bende yaşadım bu firmaya 7745 TL ücret ödedim ve faturasını istediğim halde göndermiyorlar dalga geçer gibi bir WhatsApp numarası arada bana göndereceğiz diye yazıyor sağ olsun

Seda

Sonuç ne oldu acaba ürününüzü gönderdiler mi

Musa
Musa

Aynı sorunu yaşadım. 5000 TL tamirat ücreti çıkardılar tamir ettirmedim. Şimdi 1100 TL arıza tespit ücreti istiyorlar. Telefondan vazgeçerim yine o parayı vermem.

Ziya

Sonuç ne oldu benimde başıma geldi

Ziya

Merhaba benim de basıma geldi 1 aydır oyalıyorlar sonuç ne oldu bilgi verir misiniz

Benimde başıma geldi 1 aydır oyalıyorlar bilgi verir misiniz sonuç ne oldu

Ziya

Sonuç ne oldu benim de basıma geldi yardımcı olur musunuz 1 aydır beni oyalıyorlar

Seda

Ziya bey sizin sonuç ne oldu acaba ürünü gönderdilermi

Esin
Esin

Xiaomi Redmi 11 model telefonumun garantisi devam ettiği için, servise göndermek istedim. Google arama motorunda yetkili servis olarak bu şirket yer alıyor. Aradım. Kendilerinin Xiaomi yetkili servisi olduklarını, telefonu kargoyla göndermem için kargo numarası verdiler. Bir hafta kadar sonra aradılar ve sim kart yuvasında sorun olduğunu ve parça için 6000 TL masraf çıktığını, tanır ettirmek istemezsem. 800 TL servis ücreti ve kargo ödemem gerektiğini söylediler. Yetkili teknik servisin servis parası almadığını, neden para istediklerini sordum. Biz teknik servisiz, yetkili servis değiliz dediler. Bir de 444'lu numaraları var inandırıcı olsun diye. Kanuni yollardan da hakkımı arıyorum. Bu, insanları saf yerine koyup paralarını almaktan başka bir şey değil.

Efe
Efe

Benim de başıma geldi peki kargo parasından sonra gönderiyorlar mı

13 Mart 2025 21:07

Mts Teknik Servis Robot Süpürge Teknik Yetkili Servis Yanıltmacası!

16 Şubat 2024 19:12
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Byfix Servis Philips Yetkili Servisi Adı Altında Yanıltıcı Hizmet Ve Fahiş Ücret Talebi

02 Mayıs 2025 17:48