Esin sonuçtan hiç memnun değil

Smart Fix Yanıltıcı Servis: Telefonumu Geri Alamıyorum!

28 Kasım 2024 01:03

Kendilerine özellikle Xiaomi yetkili servis olup olduklarını sormama rağmen, yetkili servis olduklarını söylediler.

444'lü numaraları da var inandırıcılıkları artsın diye sanırım. Bana bir kargo gönderim kodu verdiler ve kendilerine göndermemi istediler. Arıza tespitin ücretli olduğu bilgisini vermediler. Ben de yetkili servis diye telefonumu ve faturasını gönderdim. Bir hafta kadar sonra aradılar ve sim kart yuvasının kırık olduğunu ve tamir için parça gerektiğini, parçanın da 6000 TL olduğunu söylediler.

Telefonun yenisi zaten 8-9 bin tl. İstedikleri rakam astronomik. Bu parayı ödeyemeyeceğimi söyledim. İptal etmek istedim. Bu kez de, 850 TL arıza tespit parası ödemem gerektiğini artı kargo ücretini ödeyeceğimi söylediler. Yetkili servislerin arıza tespiti için para almadıklarını söyleyince, çok çirkin bir üslupla yetkili servis olmadıklarını, telefon teknik servisi olduklarını söylediler. Adresimi isteyip telefonu kargoladılar.

Param olmadığı için, istedikleri parayı ödeyemedim. Ve bu yüzden telefon kendilerine geri gitti. Şimdi hem telefonumdan oldum, hem de geri alamıyorum. Bu resmen insanları saf yerine koyarak, telefonun üstüne konmak için yaptıkları bir yöntem. Hukuki yollara da başvurdum. Bu kabul edilemez

profile profile profile

Yorumlar (5)

Cengiz
Cengiz

Bunlar insanları aldatarak para kazanmayı iş edinmişler, benim telefonum 5 ay oldu hala onlarda. Yetkili servis olarak kendilerini tanıtıp fahiş para istiyorlar (zaten kasıtlı bu ) ürünü iade isteyince de arıza tespit bedeli adı altında hak etmedikleri bir para istiyorlar. İşin ilginci de bu işi uzun zamandır ynı şekilde yapıyorlar.

Gökhan

Maalesef hayır. Sanırım yaptıkları yanlarına kâr olarak kalıyor.

Hukuki yollara başvurdunuz mu

Gökhan

Aynı durumu bende yaşadım. Yalan ve yanlış bilgi verip sonradan da mağdur ediyorlar.

Esin

Peki bir sonuca ulaşabildiniz mi? Ben kanuni yollardan da hakkımı arıyorum

21 Kasım 2024 23:44
Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

29 Mart 2024 15:40
Yaren sonuçtan hiç memnun değil

23 Ocak 2025 21:13
Byfix Servis, Teknik Servis Ücreti Şoku: Garanti Bitmeden Fahiş Fiyat Talebi!