Murat sonuçtan çok memnun

Skytech TV Ye Eskişehir De Servis Arıyorum

Skytech TV Ye Eskişehir De Servis Arıyorum
04 Mart 2024 16:05
Murat'ın Teşekkür Mesajı
“Çok teşekkür ederiz skytech 😍”

Skytech marka televizyon satın aldım. Eskişehir'de ikamet ediyorum ancak yetkili servisin yerini bilemiyorum. 444 23 30 numaralı telefonu aradığımda telefon çalıyor; ancak ya açan olmuyor ya da açıp hemen yüzümüze kapatıyorlar. Bu televizyonun Eskişehir'de bir servisi yok mu? Lütfen birisi yardımcı olsun.

04 Mart 2024 17:55 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürünlerimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.Talebiniz ilgili birime iletilmiştir. Konu hakkında sizlerle en kısa sürede iletişime geçilecektir. Saygılarımızla Skytech Müşteri İletişim Merkezi

04 Mart 2024 17:55

Değerli Müşterimiz , Şikayetiniz ile ilgili Müşteri İletişim Merkezimiz tarafından şikayet çözüm süreciyle ilgili bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla Skytech Müşteri İletişim Merkezi

05 Mart 2024 10:53

Skytech yetkililerine teşekkür ederiz yardımcı oldukları için. İşlerini ciddiyetle yaptıkları belli hemen yardımcı oldular

05 Mart 2024 13:00

Çok teşekkür ederiz skytech 😍

Çiğdem
Çiğdem

Merhaba bizde skytech TV aldık ama görüntü bozuk şok marketten aldık servis kurmadı kendimiz kurduk hiç kaliteli veumdugumuz gibi çıkmadı lütfen yardımcı olur musunuz görüntü bozuk ilgilenirseniz çok sevinirim

Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Hatice
06 Ocak 2025 14:31

Skytech Müşteri Hizmetlerine Ulaşamama Sorunu!

Serkan
24 Aralık 2024 11:03
Zaid sonuçtan hiç memnun değil

03 Eylül 2024 14:37