Anil sonuçtan memnun

08 Kasım 2024 17:50
Anil'in Teşekkür Mesajı
“Sorunum çözüldü teşekkür ederim”

Skytech TV pişmanlıktır. 1 senede 4 kere servisiyle uğraştık, eski televizyonu alıp yenisini yolladılar, 1 ay bekledik. 4 ay sonra o da bozuldu, ekran gitti. Televizyonu geriye göndereli 1.5 ay oldu. Değişim olacağını söylediler ama ne zaman geleceğine dair bir zaman veremiyorlar çünkü ellerinde bu ürün yokmuş. 1.5 aydır mağdur olduğum yetmezmiş gibi bir de aradığım zaman telefonum düşmüyor, aranmıyor. İşin ilginç tarafı, bu saatten sonra ben uğraşmayacağım. Pazartesi günü yetkili mercilere şikayet edeceğim, onlar uğraşsın. Hem mağdur oluyoruz hem muhatap bulamıyoruz.

11 Kasım 2024 09:19 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürünlerimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.Talebiniz ilgili birime iletilmiştir. Konu hakkında sizlerle en kısa sürede iletişime geçilecektir. Saygılarımızla Skytech Müşteri İletişim Merkezi

11 Kasım 2024 09:19

Değerli Müşterimiz , Şikayetiniz ile ilgili Müşteri İletişim Merkezimiz tarafından şikayet çözüm süreciyle ilgili bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla Skytech Müşteri İletişim Merkezi

Anil
19 Kasım 2024 16:06
Skytech TV İle Sürekli Sorunlar Ve İletişim Eksikliği

Bana bilgilendirme yapılmadı soru soruldu cevapladım dönüş yapılmadı

19 Kasım 2024 17:05

Anil
27 Kasım 2024 16:39

Sorunum çözüldü teşekkür ederim

Zeki

TV ekran problemi hatalı bir ürün üretim bandında defalarca geçmiş maalesef bilerek bu kadar insan mağduriyet yaşatılmış ve firma güven vermeyen bir noktaya itilmiş, sorgulanmayan hatalar süreklilik, tekrarlanıyorsa işin ehli değiller ya da art niyet sezilir,

Kadir sonuçtan çok memnun

Kadir
29 Mayıs 2024 16:25
"Servis konusunda daha hızlı olunması takdirde iyi Müşteri temsilcisinin desteği sonucu sorunum çözüldü. Teşekkürler..."

Yonca
16 Aralık 2024 17:24