Muhammed sonuçtan çok memnun

21 Mayıs 2023 19:09
Muhammed'in Teşekkür Mesajı
“İlginiz için teşekkür ederim”

Diyarbakır Arm Skoda bayisinden sıfır km Skoda Scala Elite paket satın aldık. Araba daha 314 km iken 'safe CP' ve 'bileşen koruma etkin' diye bir arıza verdi. Servise gittik, aracın yazılım hatası olduğunu ve birçok aracın bu şekilde arıza uyarısı verdiğini söylediler ve yeni yazılım gelene kadar bu şekilde kullanmamız gerektiğini söylediler. Aracın multimedya özelliklerini kullanamıyoruz. Hava yastıkları çalışmıyor, tam bir sorun adamlar ayıplı mal satıyor fakat sorunu gidermiyorlar. Sadece geçici çözümler üretiyorlar, arıza kaydını siliyorlar ve her defasında bu işlemi yapıyorlar.

profile profile
03 Ağustos 2023 14:21

Güncel bir yazılım ile hata çözüldü şu an herhangi bir hata vermiyor yaklaşık 5000 km kullandık inşallah bundan sonrada hata vermez

03 Ağustos 2023 14:22

İlginiz için teşekkür ederim

Yorumlar (5)

Elif
Elif

Merhaba, sorununuz tekrarladı mı acaba?

Muhammed

Hayır tekrarlamadı ama yeni bir yazılım daha geleceğini söylediler geldiğinde o yazılımı da yükleyeceğim çünkü bazen kendi kendine multimedyayı kapatıyor ya da anahtar kumandasıyla kapıları açtığımda lambalar yanmıyor birkaç kaz oldu bu fakat beni şimdilik çok rahatsız edecek sorunlar değil yeni yazılım geldiğinde bu sorunlarında ortadan kalkacağına inanıyorum

ABS çalışıyor mu uyarî etkinken?

Bora
Bora

Benim de 148 bin km de Octavia model aracım bar şu an böyle bir uyarı çıktı. Ne yapmam gerekiyor bilemiyorum

Yusuf
Yusuf

Cözüldümü

Yasin
19 Temmuz 2023 14:06
Skoda - Yazılım Sorunu İlgisizliği
Görkem sonuçtan hiç memnun değil

Skoda Kamiq Bileşen Koruma Ve Safe CP Hatası!

Görkem
25 Mayıs 2023 10:47