Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Skoda Octavia Hybrid Vites Kutusu Sorunu

11 Kasım 2024 21:58
Mustafa'nın Teşekkür Mesajı
“Selamlar marka çalışanları bizimle irtibata geçtiler. Fiyat konusunda 24000 küsürlerden 7300 küsur liraya anlaştık ama ben bu sorunun kronik olduğunu ve iyi niyet garantisi altında ücretsiz çözümlenmesini isterdim. Sonuçta dışarıda 3te1 daha ucuza sıvı bakımlarını yaptırabilirsin. Yüce otoda M*** Hanım ve Konmar çalışanlarına ilgilerinden dolayı teşekkür ederim.”

2021 model Skoda Octavia 1.5 Hybrid aracımı, Skoda yetkili servis bakımlı olduğu için aldım. Almadan önce de servisle görüştüm. Araç bakımlarının taraflarından yapıldığını ve iyi niyet garantisi altında olduğunu söylediler. Ancak 1 ay sonra vites kutusu arızası hatası aldım ve servisin kapısını çaldım. 3 gün sonra iyi niyet indirimi olmayacağını söylediler. Merkeze bir daha yazalım dediler. 30 bin TL'lik bir arızaymış ve %20 indirimim varmış. Bu sorunun kronik bir arıza olduğu alenen ortada ve marka kendi değerine zarar veriyor.

14 Kasım 2024 22:28

Sorununuzu ücretsiz mi çözdüler yoksa 7300 e mi anlaştınız