Sefa sonuçtan hiç memnun değil

2022 Model Skoda Superb Bitmeyen Ses Sorunu

Sefa
15 Mart 2024 20:18

2022 model Skoda Superb aracımı Afyonkarahisar'da bayiden sıfır olarak aldım. Aldığım günden itibaren yağışlı günlerde, her gaza basışımda alttan sürtünme şeklinde gıcırdama sesleri duymaya başladım. Servise defalarca götürdüm; salıncaklar, takozlar, amortisörler gibi birçok parça incelendi. Bazı parçalar değiştirildi ancak sorun bir türlü çözülemedi. Yaklaşık 2 yıllık süre dolmak üzere. En son gittiğimde aracın altında tam olarak anlamadığım bir şekilde, yoğurt kabı gibi plastik bir kap içine giriş yağı doldurarak aracımın altına bu kabı monte ettiler. Buna inanamadım. Böyle ilkel bir çözümü ilk defa gördüm. Bu araç ne bir Murat ne de bir Toros; 30-40 yıllık bir araç değil. Böyle bir ampirik uygulama nasıl yapılır? Tabii ki alttaki bu yağ kabı bir süre sonra düştü ve ben artık servise gitmekten vazgeçtim. Bu arada, satış biriminin tavsiyesi üzerine Yüce Oto genel merkezi ile görüştüm. Ancak bu da fiyaskoydu. Değişen bir şey yok. Servis geri dönüş yapmaya bile cesaret edemiyor. Böyle bir markanın, bir yoğurt kabına gres yağı doldurarak arabanın altına bu kabı monte etmeleri inanılır gibi değil.

Burak
Burak

Aynı sorun 26 Aralıkta teslim aldığım aracımda da var. Aracı aldığımın 2. Günü ses vardı, sonra kayboldu. Bugün tekrar gelince, yağmur ile alakası var mı derken şimdi sizin bu paylaşımınızı gördüm. İlk gaza dokununca alttan bir tak tak diye ses geliyor. Sanki 2 civata tam sıkılmamış da iki parça birbirine tıklatıyor gibi. Çözüm buldunuz mu? Pazartesi servise soracağım. [email protected]

Seda
Seda

2024 Aralık teslim tarihli aracımda sadece ıslak zeminde ses geliyor. Kuru zeminde problem yok. Sadece ıslak zeminde tak tak diye ses geliyor. Araba şu an bayi servisinde. Sizlerde nasıl çözüm oldu yazarsanız sevinirim. Yasal haklara başvuracağım

Hocam bende de aynısı var 2024 model yeni aldım aracı, sizde sorun çözüldü mü? Sorun ne acaba, aracı alalı 2 hafta oldu sadece ıslak zeminde ilk gaza dokunuşta oluyor sonrasında ses yok. [email protected] mail adresim bana mesaj atabilir misiniz?

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Skoda Sıfır Araç Memnuniyetsizliği.

Serkan
29 Ağustos 2024 09:09

Yunus
31 Ağustos 2023 10:09
Skoda And Oto Ankara Vasat İşçilik
Serap sonuçtan hiç memnun değil

Skoda Araç Muayene Ücreti!

Serap
28 Aralık 2023 12:06