Engin sonuçtan hiç memnun değil

Skechers Su Geçirmez Özelliği Olan Ayakkabının Su Geçirmesi

07 Aralık 2023 10:08

Ekim 2023 tarihinde satın aldığım ve satıcı tarafından 3-4 saatlik yağmura dayanıklı olduğu belirtilen ayakkabının bu özelliğe sahip olmadığını ilk yağmurda fark ettim. Hatta ilk yağmur damlasıyla birlikte ayağım ıslanmaya başladı. Mağazaya inceleme için bıraktığım ayakkabı, 5 gün sonra 'fabrika üretiminde hata yoktur' gerekçesiyle iade edildi. Üzerinde 'su itici özellik' ifadesi bulunmasına rağmen ürünün arkasında durulmaması kabul edilebilir bir durum değildir. Günümüzde bile küçük üreticiler bile ellerinden geleni yaparak kullanıcılarını mağdur etmemeye çalışıyorlar. Eğer çözüm sağlanmazsa Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım ve tüm sosyal medya platformlarında bu konuyu dile getireceğim. Daha önce de su geçirmez özellikli ayakkabılar kullandım ve böyle bir sorunla karşılaşmadım.

profile profile profile
07 Aralık 2023 10:17 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Vaktinizi ayırarak konunun tarafımıza ulaşmasını sağladığınız için teşekkür ederiz. Skechers Müşteri İletişim Merkezi

07 Aralık 2023 10:19

Çözümünüz nedir?

09 Aralık 2023 11:43

Değerli Müşterimiz; Şikayetvar.com bildiriminize istinaden gerekli kontroller sağlanmıştır. Ürününüzle ilgili gerekli inceleme, ilgili ekibimiz tarafından büyük bir hassasiyetle yapılmıştır. Yapılan inceleme sonucunda üründe üretimden kaynaklanan bir hata tespit edilmemiştir. Üzülerek belirtmek isteriz ki şu aşamada ürünle ilgili talebinize olumlu dönüş yapamıyoruz. Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Skechers Türkiye İlgili ekibiniz işten anlamıyor değiştirin. Üzerinde su almaz ibaresi olan ayakkabının su almasını nasıl göremezler. Siz nasıl bir firmasınızda insanları mağdur ediyorsunuz. Üzerine su itici özelliği vardır ibaresi koymayın. İnsanları neden kandırıyor sunuz?

Halit
Halit

Merhaba ben geçen ay internetten bir su geçirmez bot aldım su geçirmeme yönünden birşikayetim yok fakat yağmur yağdığında ıslak zeminlerde çok kötü kayıyor 2 sefer kayarak düşme tehlikesi atlattım kışlık bot olarak aldıĝım botun bu şekilde kayması çok kötü bir durum yardımcı olursanız sevinirim

Ömer
Ömer

Kardeşim fabrikaya gönderildiğine dair kargo takip numarası isteyin... Vermeyecekler çünkü yollanmıyor bile ürünler... Çünkü bu marka ne ürününün arkasında duruyor ne de sizinle muhatap oluyor... Parayı alana kadar sizinle işi... Aldıktan sonra yüzünüze bile bakmıyorlar...

Filiz
Filiz

Aynı durum benimde başıma geldi 3 hafta önce su geçirmez özelliği olan bir skeccers bot aldım dün ilk yağmurda maalesef bot su aldı. Kar botu su itici özelliği var diye almıştım. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum şu an

Engin

Filiz hanım aldığınız mağazaya götürün. Onlar incelemeye göndereceğiz diyecekler ve gönderecekler ve sonucunda da size de üretimden kaynaklanan hata var diyecekler. Siz buraya yazacaksınız. Size de böyle bir cevap yazacaklar. Değerli Müşterimiz; Şikayetvar.com bildiriminize istinaden gerekli kontroller sağlanmıştır. Ürününüzle ilgili gerekli inceleme, ilgili ekibimiz tarafından büyük bir hassasiyetle yapılmıştır. Yapılan inceleme sonucunda üründe üretimden kaynaklanan bir hata tespit edilmemiştir. Üzülerek belirtmek isteriz ki şu aşamada ürünle ilgili talebinize olumlu dönüş yapamıyoruz. Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Skechers Türkiye Çünkü firma ben satarım gerisi benim için önemli değil zihniyetindeler. İnceleme yapan ilgili ekipleri iş bilmez ve onlara öyle emredilmiştir.

11 Mart 2025 05:25

23 Aralık 2023 21:59
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

04 Aralık 2023 12:29

Skechers Kategorileri