Skechers Kalitesiz Ayakkabının Arkasında Durmuyor!

12 Aralık 2024 14:39

Skechers marka İskenderun Boyner mağazasından almış olduğum ayakkabım bağcık yerlerinin kopması sonucu kullanılmaz hale gelmiştir. Firmaya ayakkabıyı gönderdiğimde üretim hatlarımızdan kaynaklanan bir sorun değil diyerek ayakkabıyı olduğu gibi geri göndermişler. Bu bağcık yerleri neden koptu? Malzemenizin kalitesizliği veya ayakkabının tasarım hatası olduğunu kabul etmeyen Skechers'ten şikayetçiyim.

13 Aralık 2024 08:50 (Şikayetten 25 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Vaktinizi ayırarak konunun tarafımıza ulaşmasını sağladığınız için teşekkür ederiz. Skechers Müşteri İletişim Merkezi

13 Aralık 2024 09:03

Ayakkabının bağcıkları bağlama yerlerinden daha sağlam, keşke bağcık kopsaydı, yenisiyse değiştirebilirdik, şu an bu bağlama yerlerinin piyasa dahi tamiri mümkün değil. Ayakkabı çöp oldu. Daha alalı 1 yıl bile olmadı.

13 Aralık 2024 14:47

Skechers firmasından arandım, bunun bir spor ayakkabı olduğu hatırlatıldı, bisikletten düşme sonucu ayakkabının hasar alması kullanıcı kaynaklıymış, falanmışta filanmış. Dikkat spor ayakkabıyla bisiklet kullanmayın diyorlar. Özellikle bizim spor ayakkabılarımızla bisiklet kullanmayın, olacak mesul değiliz diyorlar. Yaptıkları saçma sapan kendini spor ayakkabı sanan ayakkabıları 3000 küsur TL'ye vatandaşa itelemeyi biliyorlar. Ayakkabının piyasada tamiri olmuyor, ayakkabıyı alıp bir tamir etme zahmetine bile girmiyorlar. Yepyeni ayakkabı ip bağlama yerlerinin parçalanması sonucu kullanılmaz halde. Bizim bildiğimiz bundurumda ayakkabı ipinin kopması lazım ama ipler o kadar sağlam ki ayakkabıyı perte çıkardı, bu da kullanım hatası oldu. Bir daha asla skechersten ayakkabı almayacağım, kimseye de önermiyorum.

Kısa Sürede Deforme Olan Skechers Ayakkabı İçin Garanti Reddi Ve Mağduriyet

Skechers Air model ayakkabımı yaklaşık 2 ay önce Hatay İskenderun Skechers bayisinden satın aldım. Kısa süre içinde topu...

Kısa Sürede Deforme Olan Skechers Ayakkabı İçin Garanti Reddi Ve Mağduriyet

Tümünü Gör
Skechers Kötü Bir Ürün, Marka Diye Aldık!

Skechers Kötü BirÜrün, Marka Diye Aldık!

Emin
Skechers Espark Eskişehir Ürünün İadesini Almıyor!

Skechers EsparkEskişehir Ürünün İadesini Almıyor!

İsmail
Skechers Marka Malzeme Kalitesi Ve Kronik Kötü Malzeme Nedeniyle Erken Deforme!

Skechers MarkaMalzeme Kalitesi Ve Kronik Kötü Malzeme Nedeniyle Erken Deforme!

Ertuğrul
Skechers Ayakkabı Deformeden Dolayı Değişim