Recep sonuçtan hiç memnun değil

30 Aralık 2023 10:04

Ben böyle bir ilgisizlikle daha önce karşılaşmadım. Görselde de görüldüğü üzere, benden kaynaklanmayan bariz bir kusur var; daha ayakkabıyı alalı bir sene olmamışken bu ayakkabının iki yıl garantisi bulunuyor. Ancak hiç yardımcı olmadılar. Doğrudan sadece incelemeye gönderdim ve 'üretimden kaynaklı bir hata yok' diye geri dönüş yaptılar. Nasıl üretim hatası bulunmuyor? Ben bunu birçok kişiye sordum ve herkes doğrudan üretimden kaynaklandığını söyledi. Ben ayakkabıyı yıkamadım ve diğer bakımını yaptım. Peki, bu durumda deride çatlak ve yırtılma nasıl oluşuyor? Tüketici Hakları'na başvuracağım. Böyle bir durum kabul edilemez.

02 Ocak 2024 09:07 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Vaktinizi ayırarak konunun tarafımıza ulaşmasını sağladığınız için teşekkür ederiz. Skechers Müşteri İletişim Merkezi

Recep
Recep
02 Ocak 2024 15:11

Herhangi bir bilgilendirme yapılmadı. Kullanıcı hatası olmadığının bilincindeyim. Sorunun çözümüyle alakalı Herhangi bir yol gösterilmedi.

Ömer
Ömer

Üründe üretimsel bir hata var belli, Skechers'ın böyle bir şeyi kabul etmemesi de marka değerine zarar.

Ebru sonuçtan hiç memnun değil

18 Nisan 2024 22:53

Şilan
15 Aralık 2023 16:56
Aykut sonuçtan hiç memnun değil

27 Ağustos 2023 15:38
Skechers Kategorileri