Ceyhun sonuçtan hiç memnun değil

Skechers Ayakkabı Mağduriyeti!

05 Ekim 2023 21:56
profile profile profile
05 Ekim 2023 14:48

Ürünü kullanamıyorum ki daha fazla zarar görmesin diye bir çok markanın kullanıcısıyım ve hiç böyle bir problem yaşamadım. Ben mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Çünkü hiçbir şey yapamayız diye beni kendi başıma bıraktılar ve bir form numarası verdiler. Soydan giyim mağazasından Skechers marka ayakkabım ile ilgili çözüm bekliyorum.

06 Ekim 2023 09:20 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Vaktinizi ayırarak konunun tarafımıza ulaşmasını sağladığınız için teşekkür ederiz. Skechers Müşteri İletişim Merkezi

06 Ekim 2023 15:06

Müşteri hizmetleri aradı sorun benim ile ilgiliymiş. Dosya numarasına darbeye bağlı kullanıcı kaynaklı hasar bilgisi girilmiş. O kısımda kesinlikle hasar veya aşınma yoktur. Üretici kaynaklı dikiş sökülmesi mevcuttur. Herhangi bir çözüm alamadım. Kendi imkanlarım ile üç ay kullandığım ayakkabıda bu şekilde problem olmuştur. Sketchers ilk defa aldım ve pişman ettiler. Teşekkür ederim. Alırken 10 kere düşünün.

18 Aralık 2023 00:32

Mağaza eşim daha çok alışveriş yaptığı için onun üzerinden tekrar gönderme nezaketinde bulundu yine herhangi bir gelişme yok suçlu baş parmağım evet diğer ayakkabılara zarar vermeyen parmak suçlu gülüyorum. Bir daha asla almayacağım marka zaten girmiyordum tavsiye ile aldım pişmanım, Şikayetvar da çözüm için herhangi bir gelişme sağlamadı teşekkürler.

09 Ocak 2024 14:45

En azından bir cevap beklerdim yine herhangi bir çözüm yok. Çözümü kendim buldum. Tamir ettirdim. Skechers kesinlikle kurumsal bir marka değilmiş. Bir daha asla almayacağım

Mehtap
20 Ekim 2025 18:13
kisa-surede-deforme-olan-skechers-ayakkabi-icin-garanti-sorunu-4.jpg

Skechers Ayakkabılar Ayağımı Yaraladı, Çözüm Sunulmadı!

Goksel
24 Kasım 2025 15:17
Skechers Ayakkabılar Ayağımı Yaraladı, Çözüm Sunulmadı!

Yanlış Numara Ayakkabı Verildi, Mağaza İlgisiz Kaldı Değişim Bekliyorum

Yasemin
03 Kasım 2025 18:33
Emre sonuçtan hiç memnun değil

22 Nisan 10:25
skechers-max-cushioning-ayakkabisinin-ic-astari-kirildi-ve-topuk-kesiyor-4.jpg
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Slip-In Tasarımlı Ayakkabının Deformasyonu Kullanıcı Hatası Olarak Reddedildi, Değişim İstendi

15 Nisan 15:03
slip-in-tasarimli-ayakkabinin-deformasyonu-kullanici-hatasi-olarak-reddedildi-degisim-istendi-2.jpg
Tüm Skechers Ayakkabı Şikayetlerini Gör

Skechers Kategorileri