Sadri sonuçtan hiç memnun değil

22 Haziran 2024 16:52

Merhaba, 28.03.2024 tarihinde Boyner'den Skechers marka ayakkabı aldım. Ayakkabımın arka tarafında plastik bir parça var içerisinde o kırıldı. Kumaşa zarar verdi, kullandıkları plastik parça geri dönüştürülmüş plastik ham maddesi olabilir, nem oranı düşmüş olabilir. Çıtır çıtır olmuş durumda, ayakkabımın üzerine asla basmam. 2 senedir kullandığım ad*das ayakkabı n*ke ayakkabılarım var benim. Bu tamamen üretim hatası ve ürünü kontrole gönderdim 2 aylık ayakkabı tekrarlıyorum. Gönderdikleri açıklama bir o kadar komik, ürünün içine çıktı alıp standart kağıdı koyup göndermişler. X kişisi ile benim sorunum aynı değil ki, neden açıklama yapmıyorsunuz? Neden ürünün şu şu sebepten kaynaklı olarak bu hale geldi demiyorsunuz. Görselleri yüklüyorum, başvuru yapabileceğim her yere başvuracağım, bu çok büyük bir ayıp bana göre, ne muhatap alındım, ne ürünün arkasında duruldu. Yarık oluşan yer sağ ayak, sol ayak ise muhtemelen yeni yeni başladı.

22 Haziran 2024 16:56 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Vaktinizi ayırarak konunun tarafımıza ulaşmasını sağladığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili araştırmalarımızı başlattık, gün içinde sizinle iletişime geçeceğiz. Skechers Müşteri İletişim Merkezi

23 Haziran 2024 22:18

Teşekkür ederim, bekliyorum

28 Haziran 2024 10:26

Sevgili Şikayetvar kullanıcıları, bu mesaj da bana gönderilen kağıt gibi tamamen resmi ve otomatik gönderilmiş. 1 hafta oldu arayan soran yok, aramalarını beklemiyorum zaten önemli olan yaşadığımız mağduriyeti gösterebilmek.

29 Haziran 2024 20:34

Sadiye
28 Haziran 2024 23:51
Oral sonuçtan hiç memnun değil

23 Eylül 2024 19:44
Müge sonuçtan hiç memnun değil

31 Ocak 2025 13:34
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Furkan
30 Aralık 2024 23:46