Ankara Ankamall Sportive Mağazasından Aldığım Skechers Spor Ayakkabı Garanti Sorunu!

22 Nisan 2024 18:33949
21 Nisan 2024 21:36

Ankara Ankamall Sportive mağazasından 10/03/2024 232656 olbk model Skechers spor ayakkabı satın aldım. Üründe 4-5 günlük gündelik kullanım sonucunda her iki tekin'de alt tabanında yarılma meydana geldi. Ürünümü 27/03/2024 tarihinde Ankamall Sportive mağazasına götürdüm ve incelemek üzere Skechers mağazasına göndereceklerini söylediler. 20/03/024 tarihinde mağazanın herhangi bir haber vermemesine istinaden mağazaya uğradım ve ürünün akıbeti konusunda bilgi istedim, üründe üretim kaynaklı sorun olmadığını içeren Skechers formu ile iade ettiler. Ürün ile ilgili öncelikle Sportive Ankara Ankamall şubesinden ve Skechers markasından şikayetçiyim, ürünün iade alınmasını ve bedelinin iadesini istiyorum.

24 Nisan 2024 08:55 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Vaktinizi ayırarak konunun tarafımıza ulaşmasını sağladığınız için teşekkür ederiz. Skechers Müşteri İletişim Merkezi

8 Mayıs 2024 18:22

Tarafıma herhangi bir geri dönüş yapılmadı, bu durumda Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapmadan sizin tarafınızdan bir yardımcı olma durumu olabilir mi?

9 Mayıs 2024 14:29

Müşteri hizmetlerine konuyu telefonla da aktardım, maalesef yardımcı olamayacaklarını belirttiler, bir daha Skechers markasına bulaşmam gerektiği kadarda çevremin bulaşmaması için gereken reklamı yaparım. Skechers dan uzak durun arkadaşlar 15 günlük ayakkabının her iki tekin'de çatlama var ve firma yardımcı olmuyor.

Onur
Benzer Şikayeti Var
19 Ekim 2024 21:52

Merhaba Mahmut. Aynı sorunu aynı ayakkabıda ben de yaşıyorum. Skechers garanti servisi ayakkabı için kullanıcı hatası olduğunu belirtti. Konuyu Tüketici Hakem Heyeti'ne taşıdım ve sonuçlanmasını bekliyorum. Uç kuruşluk malmış, ederinden fazlasını vermişiz.

Skechers Ayakkabının Kısa Sürede Çökmesi Ve İade Talebi

22 Haziran 13:2823

25 Ağustos 2025 tarihinde In Street uygulaması üzerinden Skechers marka bir spor ayakkabı satın aldım. Henüz 1 yıl bile ...

Skechers Ayakkabıda 6 Ay Sonra Üretim Hatası: Garanti Reddi

20 Ocak 10:35803

In Street mağazasından satın aldığım Skechers markalı üst segment spor ayakkabı, yalnızca 6 ay kullanım sonrası iç astar...

Tümünü Gör
Skechers Ürünün Arkasında Durmuyor

Skechers ÜrününArkasında Durmuyor

İsmail
Skechers Ayakkabı Deformasyonu

Skechers AyakkabıDeformasyonu

Derya
Skechers Spor Ayakkabı Arkası Açılmış!

Skechers SporAyakkabı Arkası Açılmış!

Duygu
Skechers Defolu Ayakkabı Ürün İlk Kullanımda Koptu Yırtıldı