Alkan sonuçtan hiç memnun değil

Sixt Samsun Çarşamba Havalimanı, Sixt Çağrı Merkezi

17 Mayıs 2024 10:40

01.05 tarihinde Samsun Çarşamba Havalimanından saat 23:30 (İstanbul uçağı iniş saati) teslim alınmak üzere Sixt firmasından araç kiraladım. Kiralama işleminden hemen sonra Sixt ofis çalışanı aradı ve rezervasyonu konfirme etti. Hatta ofislerinin 23:30 sonrası kapandığını söyledi, uçağın tahmini iniş saatinin 23 olduğunu ifade etti. Uçakla geldiğim için zaten problem olmayacağını vurguladı. 23:40ta uçaktan indiğimde ofis kapalıydı, beni arayan cep numarasına ulaşılamıyordu. Çağrı merkezini aradığımda tek yapabileceklerinin rezervasyonumu iptal etmek olduğu söylendi. Hatta bir şekilde benim rezervasyonumun bilgim dışında 2 mayısa ertelendiği söylendi. Havalimanında başınızın çaresine bakın dendi özetle. Diğer tüm ofisler açıktı bu arada ve ben de yaklaşık 45 dakika telefon görüşmesi sonrası farklı bir firmadan araç kiraladım. Sixt müşteri hizmetlerine konuyu taşıdım tekrar, tek dönüşleri bana para iadesi oldu.
Özetle araç kiraladığımızı düşündüğünüz firma size araç vermiyor, muhatap yok, rezervasyonunuz keyiflerince değiştiriliyor... Çözümleri rezervasyon bedelini iade etmek oluyor. Sizi havalimanında başınızın çaresine bakabilirseniz şanslısınız.

17 Mayıs 2024 12:46 (Şikayetten 2 saat sonra)
17 Mayıs 2024 21:22

Gündüz ofis görevlinizle konuştuğumuzda bana ^^uçakla geliyorsanız problem yok zaten^^ eğer şehirden gelecekseniz (samsunu kastetti sanırım) erken gelin demişti. Ayrıca sizce Samsun çarşamba havalimanından uçak yolcusu dışında kim neden araç kiralasın, uçak saatini hiç mi önemsemeyeceksiniz. Ya da daha da önemlisi ben uçağa bindim ve bir rezervasyonum var, paramı ödemişim, yetkiliniz aramış ve konuşmuşum ancak iniyorum ofis kapalı, yetkilinin telefon kapalı, çağrı merkezinin tek amacı rezervasyonumun kendi talebimle iptalini sağlamak. Bu durumda müşterinize bir öneriniz, özrünüz e sorumluluğunuz yok anlaşılan. Parayı iade et, yolcu kendine 1 saat. Çağrı merkezi görüşmesi sonrası başka bir firmadan çözüm arasın... Bu mudur. Ben Samsun'dan araç kiralaması gereken herkese uyarı için en azından buraya yazayım; . Sizin dışınızda üm ofisler açık ve gündüz verdikleri söze ve yaptıkları anlaşmaya uyar şekilde müşterilerine yardımcı olmaktaydılar. Nitekim ben de o firmalardan birinden araç kiraladım. Gecenin bir vakti yolda kalmamak için Sixt firmasını kullanmamanızı tavsiye ederim.

19 Mayıs 2024 14:30

Anlaşılamıyor sanırım... #ben rezervasyonu yaptığımda ofis beni aradı eğer şehirden geleceksem biraz erken gelmemi, yok uçakla geliyorsam zaten problem olmadığını söyledi. # bindiğim uçağın havadaki gecikmesine müdahale edemiyorum ben #gönderilen çalışma saatleri o vaktin saatleri değil, o tarihte 23:30da kapanıyordu, biraz daha zekice Google search... #ben firmadan bir şey talep etmedim, yaşadığım durumu bildirdim. #no Show policy incelemedim ama, no Show durumunda %100 ücret iadesi yapıyorlarsa helal olsun... Herhangi bir rezervasyon yapıp kullanmayabiliriz o zaman, zekice;) # benimkisi bir olumsuz deneyimim geri bildirimidir, isteyen dener, kendi adıma memnun kalmadım.

Gökhan
23 Mayıs 2024 23:01
Doğukan sonuçtan hiç memnun değil

Yağmurlu Gecede Araç Kiralama Kabusu: Sixt'in İhmalkarlığı

Doğukan
18 Kasım 2024 10:51

Suat
06 Temmuz 2023 21:47
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Araç Kiralama Sonrası İptal Edilen Rezervasyonun Ücreti İade Edilmedi

Samet