Sixt Beni Hiç Yok Yere Zarara Sokan Firma

19 Eylül 2023 19:40

Sixt rent a cardan Sabiha Gökçen den araba kiralamak için internet üzerinden rezervasyon yaptırdım, ücretini ödedim. Şubeye arabayı teslim almak için gittiğimde benden nüfus cüzdanımı ve ehliyetimi istediler, ben de ikisini verdim. Lakin ehliyetim yenilenmediği için bana araba kiralayamayacaklarını söylediler. Israrla devletin kabul ettiği resmi evrak niteliğindeki ehliyeti nasıl kabul edemediklerini sorduğumda, sigorta şirketlerinin kabul etmediğini söylediler, şirket prosedürleri filan dediler. Başka bir firmadan iki katı ücret ödeyerek araba kiralamak zorunda kaldım. Arabayı kiraladığım hemen yanındaki şirket bu konuyu hiç sorun etmedi, sigorta şirketlerinin kabul ettiğini söyledi. Lakin bu durumdan ben zarar gördüm. Sırf Galatasarayın sponsoru olduğu için ilk aklıma gelen firma olmasından dolayı oradan kiralamıştım, lakin artık asla böyle bir hata yapmam. Ailemle birlikte böyle mağdur edileceğim hiç aklıma gelmemişti. Şu anda işleriniz iyi olabilir, bize ihtiyaç duymuyor olabilirsiniz lakin gün gelir bir müşteriye muhtaç olursun Sixt rent a car.

profile profile
19 Eylül 2023 19:47

Bu arada şunu da ekleyim. Bu konu ile ilgili bir uyarı da yok sitelerinde. Eğer görmüş olsaydım zaten medeni bir insan olarak satın almayı gerçekleştirmezdim.

27 Eylül 2023 11:17 (Şikayetten 7 gün sonra)

Değerli müşterimiz, Değerlendirmenizi tarafımıza ilettiğiniz için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz konu, ilgili birimimizin takibindedir. Değerlendirme tamamlanınca size en kısa zamanda dönüş yapılacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

23 Ekim 2023 15:31

Ne bir cevap var ne bir sonuç. Yazıklar olsun size. Cevap verdik demek için cevap vermişler.

Deniz
Deniz

Sixt, greenmotion, metal oto, central hepsi aynı. Bu üç markanın da başında Murat Özkaya var. Galatasaray yönetim kurulu üyesi. Eyüpspor başkanı. Daha önce Ziraat Bankası yolsuzluğunda adı geçiyor. Bütün şirketlerinin tutumu mümkün oldukça müşterinin parasını hizmet karşılığı olmadan almak üzere kurulu. Bir iki araç veriyorlarsa da onları da ayrı mağdur ediyorlar. Hatta yeğeni de Avis'i yönetiyor. Avis'in patronunu da Galatasaray'dan tanıyorsunuz.

Yusuf
29 Temmuz 2023 15:32
Halis sonuçtan memnun

Halis
13 Ağustos 2024 11:31
"Geç de olsa iadem yapıldı. Teşekkürler..."
Sixt Rent A Car İle Sürekli Yaşanan Sorunlar