Serdar
27 Aralık 2024 16:41

07.04.2024-12.04.2024 tarihleri arasında Sixt Rent a Car İstanbul Havalimanı Şubesi'nden araç kiraladım. 12.04.2024 tarihinde aracı teslim etmeye giderken ceza yemişim, ceza bedeli kredi kartımdan tahsil edildi. Şimdi e devlete girip baktığımda aynı araç plakasına ait bir cezam görünüyor. Sixt'ten Met* Yıl* adlı kişi ile görüştüm, "biz cezaları kredi kartlarından tahsil etmeyiz" dedi. Burada karşımıza şu sorular çıkıyor:
1- Ben ikinci kez aynı cezayı mı ödeyeceğim?
2- Bu ceza farklı ise neden bana haber verilmedi? -Ve ben gecikme zammı ödemek zorundayım-
3- Başka bir tarihte başka birinin yediği ceza benim adıma mı yazdırıldı?
İlgili kişilerin ilgilenmesini rica ederim.

27 Aralık 2024 17:58 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli müşterimiz, Değerlendirmenizi tarafımıza ilettiğiniz için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz konu, ilgili birimimizin takibindedir. Değerlendirme tamamlanınca size en kısa zamanda dönüş yapılacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

30 Aralık 2024 17:37

Değerli Müşterimiz, Öncelikle geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Değerlendirmeniz ile alakalı konu tarafımızdan çözümlenmiştir. Talep ve istekleriniz doğrultusunda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Mutlu günler dileriz. Müşteri Hizmetleri - Sixt Rent a Car

Serdar
30 Aralık 2024 18:01

Nasıl çözümlediğinizle alakalı bir bilgi vermeniz mümkün mü?

Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Araç Kiralama Sonrası Beklenmedik Ceza Sürprizi

15 Nisan 2024 14:35
Sixt Den 8 Ay Sonra Gelen Trafik Cezası

Şafak
24 Şubat 18:28

Sixt Rent A Car Provizyon Blokesi 18 Gündür Kaldırılmıyor!

Hakan
14 Temmuz 12:24