Burak sonuçtan hiç memnun değil

Ak Mobilya 'dan Aldığım Ürünler Tam Bir Hayal Kırıklığı!

08 Kasım 2024 14:49

Benimle çalışan 50 personelime ve iş yerimde bulunan 500 çalışana yaşadıklarımızı anlattım, kimse alışveriş yapmayı düşünmüyor. Çalışacağım binlerce kişiye de skandal yaşadığımız markayı anlatacağım! 4 Mayıs tarihinde sorumsuzluklar ve pişmanlıklar silsilesinin içine düşeceğimizden habersiz aldığımız ve en geç 3 Temmuz'da teslim edileceğini söyledikleri 3'lü düğün seti, 31 Temmuz'da kendi tabirleriyle yanlış üretimle teslim edildi.

1'inde düğünü olan bir çift olarak gece 12'ye kadar mobilyanın çıkartılmasıyla uğraştık. Ayrıca teslimat için adres bildirirken bina asansörü yoksa bildirilmesi istenildi. Defalarca arayıp evimizin 4. Kat olduğunu ve asansör olmadığını kendilerine beyan ettik. 31 Temmuz akşamı mobilyaları getirenler bizden 3000 TL talebinde bulundu. Yakın tarihte düğünümüz olması ve geç saate kalmak istemediğimiz için mecburen pazarlıkla ödedik.

Deneyip beğendiğimiz koltuk takımı, kalitesiz sert süngerden geldi. Görsel ve Konfor olarak mağazada seçtiğimizle alakası yoktu, yatak odası konsolunun solu ezilmiş zedeli şekilde geldi. Bazanın iç dikmesini getirmeyi unuttukları için montaj ekibi yatak koyarsanız çöker kırılır şeklinde uyardı. Yatağı koyunca bazanın ortası kırılacak gibi esniyordu. Dikmeyi getireceklerini söylediler, 2.5 ay sonra getirildi. Yeni evli bir çift olarak yatağı boş odaya yere koyup yatmak zorunda kaldık.

Defalarca hem kurumsal destek hatlarını aramış hem mağazaya gitmiş olmamıza rağmen bu marka tarafından 8 Kasım, 6 ay önce vermiş olduğumuz siparişlerimizden kusursuz ve eksiksiz olarak teslim edilen hiçbir parça olmadı. Koltuk takımının yanlış yapıldığı kabul edildi. Yeni koltuk takımı seçmemiz müdür tarafından istenerek Elvankent/İstanbul yolu mağazalarından seçmeye yönlendirildik. İzin alıp benzin yakarak koltuk seçip bildirdik, 2 ay boyunca oyalandık.

Sipariş teyit için iletişime geçecekler denildi, her aradığımızda bahanelerle geçiştirildik. Yani oyalayan meziyetsiz, siparişleri girmemiş, bizi yanıltmış! Yemek takımımızın tamamında çizik vardı. Masaya ilişkin şube müdürü ile yapılan görüşme neticesinde tekrar gönderilmesi hususunda anlaşıldı. Düzeltme yapılmadı. Konsolun tamamında yer alan çizikler, üretim hataları giderilmedi.

Ssh ekibini ve müdürünü 3 aydır her gün aramamıza rağmen telefonlarımız açılmıyor. Ya da sizi arayacağız diyerek oyalanıyoruz. Yaşadığım süre boyunca şahsımıza maddi manevi zarar verenlerin peşini hiçbir kulvarda bırakmayacağım.

profile profile
Burak
30 Mayıs 14:52

Aradan aylar geçmesine rağmen şirket iflasını açıkladı kayyum atandı ama hiçbir sorunum çözüme kavuşmadı, ayrıca bu şirket vergi kaçırıyor satış yapılan malın faturası ben isteyene kadar kesilmedi vergi kanununa göre 15 gün içinde kesilmeyen fatura yom hükmünde sayılmaktadır. Gerekli yerlere en kısa sürede şikayette bulunulacak ardından maddi manevi tazminat davası açılacak

Sibel sonuçtan hiç memnun değil

20 Eylül 2023 19:03

15 Ocak 02:18
Sevim sonuçtan hiç memnun değil

Hisar Furniture Hayal Kırıklığına Uğratan Mobilya Teslimatı

02 Mayıs 2024 12:54