11 Ekim 2024 10:20

7 Ekim günü Simsibutik adlı bir satıcıdan dolap uygulaması üzerinden çanta satın aldım fakat çanta teşhire koyduğu çanta ile hiçbir şekilde uyuşmuyor görseldeki çanta ve gönderdikleri çanta hiçbir şekilde aynı değil ürün bilgisi olarak astarlı ve fermuarlı olduğu belirtilmişti fakat bıraktım astarını ve fermuarını çantanın koydukları görselle alakası yok. Resimleri ekliyorum siz gerisine karar verin iade talep ettim dolap uygulaması saniyesine karar verip siparişimi onayladı iadeyi kabul etmedi neye göre kabul etmedi. Firma yorumlarımın altına benim vazgeçtiğimi geri vermek istediğimi o yüzden kendilerine böyle bir yorum yaptığımı belirtiyor. Lütfen paramın iadesini istiyorum firma insanları yanıltıyor bir de hediye gönderdiğini söylüyor orada kese koymuş görsele ekledim onu da belirtmiş yazdıklarımın altına hediye yolladım diye. İnsanları kandırmasın paramın iadesini istiyorum bu ürünü 900 TL'ye satıyor ben indirim talep ettim 700 TL'ye sattı bana zaten diğer ücretlerle dahil 790 TL ödedim ben sırf bu sipariş için. @simsibutik shopier.com/simsibutik firmadan şikayetçiyim gönderdikleri sıradan bez çantanın farkında oldukları halde hala vazgeçtiğim için olumsuz yorum yaptığımı söylüyorlar fakat alakası yok. Çantanın bez çanta olduğunu yazmış olsalardı zaten almazdım ve görselde bu şekilde tok kalıplı bir çanta gibi durmasaydı almazdım siz karar verin 900 TL'lik bir çanta mıdır bu videodaki çanta. İnsanlar yazdıklarımı okumasın diye bir de beni engelliyorlar.

Gumrukurun46 Ürünleri Kusurlu!

01 Kasım 2024 12:15
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
22 Ağustos 2023 18:27