Özge sonuçtan çok memnun

Simfer Fırın Izgara Teli Sorunu

Özge
05 Aralık 2024 18:17

Simfer m 4286 Turbo Midi fırın içindeki ızgara teli ölçüleri uygun olmadığı için kullanamıyorum. Izgara telinin üzerine ne koysam taşımıyor ve düşüyor. İçindeki ızgara teli sağlam olmadığı için çok güçsüz kalıyor ve üstündeki tepsiyi taşımıyor. Tepsi üzerine koyarak pişirmeye çalışıyorum ya da alt tarafına güveç kasesi koyarak pişirmeye çalışıyorum. Bu sefer de alt geç pişiyor ya da pişmiyor ya da yanıyor. Keşke bu markayı tercih etmeseydim. Fırını aldığıma pişman oldum.

06 Aralık 2024 08:15 (Şikayetten 13 saat sonra)
Özge
28 Aralık 2024 10:59

Şikayetin ardından servis aradı ve geleceklerini söylediler öylede oldu. 7 Aralık'ta servisten geldiler ızgara telinin düştüğüne dair video aldılar ve yeni ızgara teli getireceklerini söyleyip gittiler sonrasında sorunumla ilgili ne arayan var ne soran sorunum hala bir çözüme ulaşmadı ürünü alan sorun yaşayan benim ben neyim kimin arkasından koşturmak zorundayım böyle bir markada hala çözüme ulaşamamam çok üzücü bir durum

Nurcan sonuçtan çok memnun

Nurcan
25 Ağustos 2024 21:25
"Teşekkür ediyorum"
Oya sonuçtan hiç memnun değil

02 Haziran 19:50
Simfer Midi Fırında Tepsi Ve Tel Uyum Sorunu
Mehtap sonuçtan çok memnun

Mehtap
24 Eylül 2024 06:44
"Selda hanım çok ilgilendi teşekkür ederim kendisine"

Yeşim
16 Mart 2024 14:52
Fatma sonuçtan çok memnun

Fatma
08 Şubat 17:58
"Markaya ilgisi için teşekkür ederim. Müşteri temsilcisi de buradaki yetkili serviste çok ilgiliydi. Fırını alıp tamir ettikten sonra geri bıraktılar ve müşteri hizmetlerindeki hanımefendi arayarak durumun çözülüp çözülmediğine dair bilgi rica etti, takibini yaptı. Ne zaman arasam kibar insanlar çıkıyor, teşekkür ediyorum"
Simfer Kategorileri
TrustBuy Güven Skoru