Sigortaladım.com Sigorta İadesinin Başka Karta İadesi

23 Eylül 2024 09:52859

Tarafınıza yaptırmış olduğum zorunlu trafik sigorta sigortasının, aracı satmam nedeni ile iadesini iptalini istedim.
Fakat ödemeyi yapmış olduğum kartın kayıp, kapalı olması nedeni ile başka karta iadesi bildirerek kart bilgilerini verdim, görüşmüş olduğum beyefendiye özellik ile belirterek tutarın bu karta yatırılmasını diğer karta kesinlikle yatırılmamasını rica ettim, ve ne zaman yatırılacağını sordum iki gün sonra iadesini olacağını belirtti.
2 gün sonra iadesini gerçekleşti fakat özellik ile belirttiğim kayıp olan karta iadesi yapılmış.
Neden belirtmeme rağmen bu karta iade yapılıyor.
Sigorta yaptırılacağı zaman defalarca beni arıyorsunuz 1 saat hatta bekleyebiliyorsunuz, sigortayı yapmak için, neden beni aramadınız bilgi vermediniz. Aynı gün o araca yine sizden sigorta yaptırdım.
Tahsilattaki beyefendinin ilgisizliği sebebi ile bir daha sizden sigorta yaptırmayacağım.
35 a* 8374.

1 Ekim 2024 13:19 (Şikayetten 8 gün sonra)

Değerli Müşterimiz Hüseyin Ç, Talebiniz üzere sizleri aradık, ulaşamadık. KVKK gereğince farklı bir IBAN yada kredi kartına iade yapılmamaktadır. Kredi kartınız kapalı dahi olsa kartın bağlı bulunduğu IBAN'a aktarım yapılmaktadır. Görüş, öneri ve destek taleplerin için bizlere her zaman ulaşabilirsin. Bizi tercih ettiğin için teşekkür eder, poliçene ihtiyaç duymayacağın sağlıklı ve mutlu günler dileriz. Her türlü destek, detaylı bilgi ve aklına takılan sorular için 7/24 yanındayız. Bizi tercih ettiğin için teşekkür ederiz.

Hüseyin
1 Ekim 2024 20:27

Ne zaman aradınız da ulaşamadınız sigorta yaptıracağınız zaman 10 kez ararsınız en son sigorta yaptırdığınızda beni 1 saat telefonda beklediniz sigorta yapalım diyerek. İşiniz bitince de kafanıza göre hareket ediyorsunuz ulaşamadınız ise tekrar arayın. Müşteriniz değil miyim

Sigortaladım.com Trafik Sigortası İptal Süreci

7 Ağustos 2024 14:221.020

Sigortaladım.com üzerinden gerçekleştirdiğim trafik sigortası işlemi ile ilgili olarak yaşadığım aksaklıkları ve bu konu...

Sigortaladım.com Trafik Sigortası İptal Süreci

Sigortaladım.com / Doğuş Holding / Koru Sigorta Sorun Yaşama

6 Haziran 2024 12:48959

Sigorta yaptırmak için aradığım sigorta şirketi ile 3 yıldır çalışıyorum. T...

Eksik İade Yapılan Trafik Sigortası

9 Ocak 2025 19:39830

"Özellikle Berna hanıma ilgisinden ve hızlı sorun çözümünden dolayı teşekkür ederim. Para iadem yapıldı sayesinde."

Poliçe İptalinde İade Gecikmesi Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

15 Haziran 2025 13:22563

"Teşekkür ederim"

Yanlış Sigorta Fiyatı Mağduriyeti

29 Ocak 2025 14:381.095

29.01.2025 günü aracıma www.sigortaladim.com üzerinden Zorunlu Trafik Sigortası fiyat teklifi aldım. Türkiye Sigorta'nın...

Sigortaladım.com Çekici Kampanyası Yalanı

Sigortaladım.comÇekici Kampanyası Yalanı

Esat
Sigortaladım.com Müşteriyi Aldatıyor, Olmayan Vaatlerde Bulunuyor!

Sigortaladım.comMüşteriyi Aldatıyor, Olmayan Vaatlerde Bulunuyor!

Gülderen
Sigortaladım.com Çekici Kampanyası Yalanı

Sigortaladım.comÇekici Kampanyası Yalanı

Uğur
Sigortaladım.com İlgisiz Ve Alakasızlar!

Sigortaladım.comİlgisiz Ve Alakasızlar!

Okan