Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi Sigorta Şirketleri Zorunlu Trafik Sigortası Kesmiyor

30 Nisan 2023 15:11

SBM tarafından verilen teklife istinaden sigorta şirketleri ile görüştüğümde yaklaşık 10 gündür hiçbir şirket zorunlu trafik sigortasını kesmiyor geçmişte kaza veya hasarım yok. Daha sonra tekrar deneyin diye diye 10 gün geçti. Aracımın sigortası bitti bugün tek bir firma fiyat veriyor. Sbm tavan teklifinizden %35 daha zamlı. Onu da kesemiyor. Kurumsal bireysel kim ile görüştüysem sistem kaynaklı ay sonu zam gelecek şeklinde cevaplar alıyorum. Size soruyorum devletin belirlediği rakamlar tavan taban olarak vatandaşa bildiriyorsanız bu teklifler ortalamasında neden fiyat verilmiyor. Neden zorunlu trafik sigortasını zamlı da olsa kesmiyorlar? Her ay % 4-5 zam yaptıkları sigorta şirketleri kazandıkları yetmediği gibi devlet bu konuda hiç mi şikayet-önlem almıyor. Her yıl %20 indirim alıp bir sonraki yıl neden %50 zamla sigortalar şişiriyor. Her yıl katlanarak devam eden bu sisteme önlem alınmıyor mu?

02 Mayıs 2023 08:08 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Yaşamış olduğunuz soruna yönelik itirazınızın incelenebilmesi adına iletişim formunu doldurmanızı veya çağrı merkezimizi aramanızı rica ederiz. Saygılarımızla Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi

Haksız Sisbis Kaydı Nedeniyle Kasko Teklifi Alamıyorum

15 Aralık 2025 10:38
haksiz-sisbis-kaydi-nedeniyle-kasko-teklifi-alamiyorum-1.jpg

Hasar Kaydı Bilgilerinin Geç Bildirilmesi Nedeniyle Mağduriyet

19 Haziran 2025 17:05
hasar-kaydi-bilgilerinin-gec-bildirilmesi-nedeniyle-magduriyet-2.jpg
hasar-kaydi-bilgilerinin-gec-bildirilmesi-nedeniyle-magduriyet-1.jpg
Coşkun sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Hasar Kaydı Nedeniyle Aracımı Satamıyor Ve Mağduriyet Yaşıyorum

14 Ağustos 2025 04:22