Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi Hasarsızlık İndirimi Talebi Ve Turkuaz Başvurusu

30 Nisan 2024 17:59

2023 de araç sigortam 7. Basamaktan yapılmıştı. 1. Aracı satmadan 2. Aracı aldığım için yeni aracı 4. Basamaktan sigortamı yaptılar. Fakat 1. Aracı 2 ay sonra sattım 2024 yılın da üzerimde tek araç var 8. Basamaktan sigortalı olması gerekirken 5. Basamaktan yapıldı. Buna itiraz ediyor ve hasarsızlık indiriminden yararlanmak istiyorum. Satış belgesi ve poliçe ekte bilgilerinize sunulmuştur. Gerekli düzeltmenin yapılmasını arz ederim.

02 Mayıs 2024 19:28 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın İlgili, Yaşamış olduğunuz soruna yönelik itirazınızın incelenebilmesi adına talebinizi iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi

03 Mayıs 2024 20:24

Sigorta fiyatlarını ve hasarsızlık indirimini sizler belirlemiyor musunuz? Hangi sigorta şirketine sorsam aynı şeyleri söylüyorlar sizin problemime çözüm bulmanızı ve hak kaybının düzeltilmesini istiyorum.

Yorumlar (5)

Osman
Osman

İki araç da otomobil miydi? Yani birisi ruhsatta kamyonet öteki otomobil mi?

İkisi de otomobil

Kerim
Kerim

Durumla alakalı bir gelişme oldu mu? Bende aynı durumdayım

Maalesef düzeltilmedi.

Metin
Metin

Hocam aynı durumdayım var mı bir gelişme yazıklar olsun ben iptal ettirdim 2 gün sonra edilmiş 2 senedir sil baştan

02 Haziran 2024 14:56
Çağlar sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2024 15:05
Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi Hasarsızlık Basamak Hatası