Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Soğutmayan Siemens No Frost Buzdolabı Ve Servisle Yaşanan Sorun

03 Ağustos 2024 18:50

10 gün önce aldığımız Siemens KG86NAID2N No-Frost buzdolabı soğutmuyor. Gemlik ilçesindeki servisi çağırdık, kullanılması önerilen -18 ve 4 derece sıcaklığı -22 ve 2 derece olarak kullanmamızı söylediler. Değişen bir şey olmayınca servisi tekrar çağırdık, ölçüm yaptılar, göstergede sıcaklık 2 olmasına rağmen derece 5-6 bazen 7 olarak değişiyor. Bunun normal olduğunu söyleyince buzluktan dondurmayı çıkarıp dondurmayı hamur gibi yoğurdum. Sen evinde buzluktan dondurmanı çıkarıp böyle yapabiliyor musun dedim. Cevap yok! Ayrıca dolap kapakları tam kapanmıyor, vakumu mu iyi değil acaba dedim, ona da normal bu buzdolapları böyle dedi! Belki de kapaktan soğutmuyor, adam normal diyor inanılmazdı! Siemens müşteri temsilcisini aradık, yetkililerin incelemesi lazım dedi. Hangi yetkili inceleyecek şimdi? Siemens Gemlik Servis Yetkilisi mi? Adamın karşısında buzluktan çıkarttığım dondurmayı hamur yapıp gözüne soktum, hala yorum yapmadı. Dereceler göstergeye göre 2-3 derece değişebilir diyor. Siemens'ten buzdolabı aldığıma bin pişmanım. İyi marka diye aldık. Başımıza gelene bak! Arıza olur, hata olur. Düzeltilir ama bu servisin yaptığı iş ahlakına sığmıyor. Göz göre göre bozuk buzdolabına normal diyen bir servisten bahsediyorum. Yasal hakkım olan süre içerisinde müracaat ettiğim için bu buzdolabının iadesini talep ediyorum.

profile profile
03 Ağustos 2024 19:38 (Şikayetten 47 dakika sonra)

Tuğçe
Tuğçe
03 Eylül 2024 22:33

Buzdolabının alt kapağını değiştirdiler üzerine sıcak su dokun dediler sonuç değişmedi. Dondurmayı buzluktan çıkartıp anında kaşık kaşık yiyebiliyorsun, istersen hamur yap elinde ye. Nasıl bir pişmanlıksın Siemens. Yeni aldığımız buzdolabının ilk taksitini ödemeden alt kapısı değişti hala soğutmuyor, ne iade edebiliyorsun ne degistirebiliyorsun. Resmen bozuk buzdolabını satıp bizi mağdur ettiniz. Yazıklar olsun herkes de görsün kimse Siemens almasın!

Yaşadıklarınızı birebir yaşıyoruz, 1 ay oldu hala bir çözüm yok. Markadan mağduriyetimizin giderilmesini bekliyoruz.

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

02 Mayıs 2025 19:19
Aytekin sonuçtan çok memnun